Pratik fön nasıl çekilir fırçayı dipten uçlara doğru indirin!

Evde pratik fön nasıl çekilir? Kuaföre gidecek vaktiniz yoksa evde sizin için hazırladığımız pratik fön çekmenin noktalarına göz atabilirsiniz!

Pratik fön nasıl çekilir fırçayı dipten uçlara doğru indirin!

Okula, işe ya da akşam davetlerine giderken kuaföre gidecek vakit bulamayabilirsiniz. Bu durumlarda evde küçük çaplı bu sorunu çözmek için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Her ne kadar uzun uğraşlar gerektiren bir uygulama gibi görünse de pratik yöntemleri uyguladığınızda kuaföre gitmek istemeyebilirsiniz. Elmaelma.com olarak evde kendinize fön çekmenin basit yollarını bir araya getirdik. Sizin için hazırladığımız bu yöntemleri uygulayarak kusursuz bir fön çekebilirsiniz.

DİPTEN UCA DOĞRU ÇEKİN!

Duş sonrası saçlarınızı ilk olarak havluyla kurulayıp saçınızın suyunuzu çekmesine izin verin. Havlu saçın suyunu aldıktan sonra saçınızı kurutma makinesiyle kuruduğundan emin olana kadar kurutun daha sonra saçınızı bölümlere ayırıp parçalara bölün. Daha sonra parçalara ayırdığınız saçları önden arkaya doğru fön çekin. Parçalara böldüğünüz saçlarınızı fönlerken her zaman saçlarınızı dipten uca doğru fönleyin.

Özellikle yıpranmış olan saçlarınıza fön çekerken saçınızda fön makinesini biraz fazla bekleterek saçınızın şekil almasını sağlayın.Tercihinize göre fön işlemi bittikten sonra saçınızı spreyleyebilir ve daha uzun süre fönlü kalmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yorumlar