Prezervatif nasıl takılır çift katlı kullanımı boşalmayı engelliyor!

Prezervatif nasıl takılır? Prezervatif kullanımında sıklıkla yapılan hatalar nelerdir? Kullanımı kolay gibi görünen prezervatif kullanırken bunlara dikkat!

Prezervatif nasıl takılır çift katlı kullanımı boşalmayı engelliyor!

İstenmeyen gebeliklerin önüne geçmek ve bulaşıcı cinsel hastalıkların önlemini almak için cinsellikte korunmak oldukça önemlidir. Yakından takip edilmesi gereken konulardan biri olan istenmeyen gebebiklere karşılık korunma yöntemlerinden dünyada en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Kullanımı kolay ve pratik olması nedeniyle en çok tercih edilen yöntemlerden biridir.

Ancak her ne kadar dışarıdan kolay bir kullanımı varmış gibi görünsede amacına ulaşmak için prezervatif kullanımında göz önünde bulundurmanız gereken kurallar bulunmaktadır...

PREZERVATİF YÜZEYİNİN YANLIŞ KULLANIMI

Prezervatik kullanırken dikkat edilmesi gereken ilk aşamalardan biri yüzeyinin doğru kullanılmasıdır. Bu yüzden prezervatifin doğru yüzeyin kullanılması oldukça önemlidir. Aksi taktirde istenmeyen hamilelik riskini arttırmaktadır.

GEÇ KULLANMA!

Prezervatik kullanımlarında sıklıkla yapılan hatalardan biride seks esnasında boşalmanın yaklaştığını hissedildiği anda kullanılmasıdır. Ön sevişmenin uzun olduğu zamanlarda çiftlerin genellikle prezervatif kullanımlarında ön sevişme sonrasında kullanımının tercih edilmesi aynı şekilde hamile kalma ihtimalini arttırmaktadır. 

SERTLEŞMEDEN ÖNCE Mİ SONRA MI?

Prezervatif kullanımlarında sıklıka yapılan ve sorulan durumlardan biride prezervatifin sertleşme öncesi mi yoksa sonrasında mı kullanılması sorunudur. Prezervatifi serleşmeden önce kullanılması ereksiyon olamama ve prezervatifin tam olarak yerleşmemesi sorununa neden olmaktadır.

 ÇİTF KATLI PREZERVATİF KULLANIMI

Çiftlerin genellikle daha çok korunma isteği iki prezervatik kullanımına neden oluyor. Ancak iki kat prezervatif kullanmak da başka sorunlara neden olabiliyor. Boşalma ve orgazm olamama gibi sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

 

Yorumlar