Pürüssüz dudaklara sahip olmanın yolları nelerdir?

Bakımlı ve pürüzsüz dudaklara sahip olmak o kadarda uzak ve zor değil. 3 yöntemde pürüzsüz ve çekici dudaklara sahip olabilirsiniz!

Pürüssüz dudaklara sahip olmanın yolları nelerdir?

Bugün sizler için 3 yöntemde dolgun, bakımlı ve pürüzsün dudaklara sahip olmanın yöntemlerini sunduk. Elmaelma.com okurları için hazırladığımız bu öneriler sayesinde ''ruja hazırlık'' dediğimiz bu aşamada hem dudaklarınız daha güzel hemde daha çekinici görünmesini sağlayacaktır. Düzenli olarak uyguladığınız bu yöntemle aradaki farkı gözle görülür bir şekilde farkedebileceksiniz!

1) PEELİNG PEELİNG PEELİNG!

Dudak bakımının vazgeçilmezleri arasında olan peelingin gücünü dudaklarınızda uygulayın! Daha dolgun dudakların yolu güçlü bir peelingden geçmektedir. Bu yöntem sayesinde dudaklarınızdaki ölü derilerden kurtularak daha sağlıklı ve dolgun dudak görünümüne kavuşabilirsiniz. Ancak ilk aşama her zaman pelling olmalıdır!

2) NEM

Günlük yaşantınızda her zaman dudak bakımlarınızın arasında olması gereken dudağınızın ihtiyacı olan nemi sağlamak için her zaman yanınızda dudak nemlendiricinizi bulundurmalısınız. Özellikle içerisnde petrolyum bazlı dudak nemlendiricileri dudaklarınıza ultra yumuşaklık kazandıracaktır. 

3) RUJ ÖNCESİ!

İlk olarak 2. aşamada yoğun olarak uyguladığınız nemi bir peçete veya pamukla silmek yerine nem imici kağıtlar kullanabilirsiniz. Böylelikle dudağınızdaki bütün nemi peçeteyle silmek yerine dudağınızın ihtiyacı olan nem derecesini eşit tutarak sadece dudağınızdaki parlak görününümü alabilirsiniz. İşte hepsi bu kadar ve oldukça basit! Bu yöntem ile kullandığınız rujlar sizi olduğunuzdan daha çekici göstereciğine emin olabilirsiniz.

Yorumlar