Pürüzsüz bacaklar için ne yapılmalı pratik maske önerileri

Pürüzsüz bacaklar için ne yapmalı? Maske tarifleri nelerdir? Bacaklardaki kızarıklık ve batık sorunlarının önüne geçebilmek için pratik maskeleri deneyin!

Pürüzsüz bacaklar için ne yapılmalı pratik maske önerileri

Pürüzsüz bacaklar için yapılması gerkenler nelerdir? Bacaklardaki kızarıklıklar nasıl gider? Bacaktaki batıkları gidermek için ne yapmalı? Yaz aylarında ağda sonrası kalan kızarıklıkları gidermek veya bacağınızdaki batıklardan kurtulmak için evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz maskeler sayesinde pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.

KARBONAT MASKESİNİ HİÇ DENEDİNİZ Mİ?

Malzemeler: 1 çorba kaşığı karbonat, 2 yemek kaşığı yoğurt , bir çay kaşığı zeytinyağı. Nasıl yapılır; karbonat, yoğurt ve zeytinyağını bir kap içinde karıştırın. Duştan sonra bacaklarınıza bu kürü masaj yaparak uygulayın ve 15 dakika beklettikten sonra temizleyin. Haftada üç kere bu uygulamayı tekrarlayın. 

LİMON VE DENİZ TUZU MASKESİ İLE PEELİNG ETKİSİ

Limon suyu ve deniz tuzunu karıştırdıktan sonra duşta keseleyip, yumuşattığınız bacaklarınıza uygulayın. Bu hem peeling görevi görecek hem de oluşan kızarıkları iyileştirecektir.

LEKELERİNİZ İÇİN YUMURTA MASKESİ

Malzemeler: 6 yemek kaşığı toz şeker, 1 yumurtanın akı. Nasıl yapılır; Şeker ve yumurta akını karıştırıp bacaklarınızın sorunlu bölgelerine uygulayın kuruyana kadar beklettikten sonra ovalayarak çıkarın ve suyla temizleyin. 

ASPİRİNİ HİÇ BACAKLARINIZDA DENEDİNİZ Mİ?

Malzemeler: 5 adet aspirin, 1 buçuk su bardağı su. Nasıl yapılır; ısıttığınız suya aspirinleri atın ve eriyinceye kadar karıştırın. Her duştan sonra bacaklarınıza uygulayın. 

Yorumlar