Pürüzsüz bir cildin sırrı nedir pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ne yapmalıyız?

İyi bir cilde sahip olamayabilirsiniz ancak sadece 5 adımda pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz...

Pürüzsüz bir cildin sırrı nedir pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ne yapmalıyız?

Yaz geliyor, sıcak havanın etkisiyle makyaj yapmak zorlaşacak, eğer sorunlu bir cildiniz varsa makyaj sizin için olmazsa olmazdır ancak birkaç küçük tüyo ile yaza pürüzsüz bir ciltle girebileceğinizi biliyor muydunuz? Sadece 5 adımda cildinizi pürüzsüz hale getirebilirsiniz...

1.ADIM

İyi bir görünüme sahip olmak için cilt bakımı ve temizliğini düzenli olarak yapmalısınız. Tüm modeller photoshopun nimetlerinden yararlanıyor, hiçbir cilt bakımı photoshoplu güzelliği sağlamaz anacak cildinizin sağlıklı göründüğüne dikkat edin.

2.ADIM

Cildinizde temizleyici kalıntıları kalmadığından emin olun. İyi bir cilt temizleme ürünü alın, cildinize yavaş bir masajla uygulayın. Kirlerin iyice temizlendiğinden, fazla yağların alındığından emin olun. Daha sonra cildinizi iyice durulayın.

3.ADIM

Nemlendiriciler cildinizn yumuşak ve genç kalmasını sağlar. Ufak kırışıklıkları ve cildinizin kurumasını önlemek için cildinize uygun nemlendirici kullanabilirsiniz. Güneş ışınlarından koruyan SPF içeren nemlendiricileri tercih edin.

4.ADIM

Vitaminler beslenmenizi düzenleyip size enerji verebilir. Ek olarak cildinizi koruyan yiyeceklerle beslenin. Sadeve ıvır zıvır yiyen biriyseniz cildiniz de bundan doğal olarak etkilenir. Cildinize yararlı meyve ve sebzeleri günlük beslenme listenize ekleyin.

5.ADIM

Sağlıklı cilde sahip olmanın en hızlı yolu günlük ihtiyacınız olan suyu içmenizdir. Kafein, gazlı içecek, alkol gibi içecekleri içmeyi bırakın ve su içmeye başlayın. Her zaman yanınızda arabada, çantanızda ya da masanızda 1 şişe su bulundurun. Suyun gücünü küçümsemeyin.

Yorumlar