Rambo Berk Ferhat Yılmaz'ın son hali gören inanamıyor!

Bir dönemin fenomen dizisi Yılan Hikayesi'nde canlandırdığı ''Rambo Berk'' karakteri ile hafızalara kazınan Ferhat Yılmaz'ın son hali şaşırttı!

Rambo Berk Ferhat Yılmaz'ın son hali gören inanamıyor!

Bir dönemin fenomen dizisi olan ''Yılan Hikayesi'' adlı dizide '' Rambo Berk'' karakterine can veren Ferhat Yılmaz'ın son halini gören gözlerine inanamıyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken Ferhat Yılmaz, mide ameliyatı geçirmediğini, yeme düzenini değiştirerek zayıfladığını belirtti. Yılmaz'ın yeni hedefi 10 kilo daha vermek. Ferhat Yılmaz ''Kilolarımdan kurtulmak oyunculuk yelpazemi genişletti ve artık çok farklı karakterler canlandırabilirim” ifadelerini kullandı.

MİDE AMELİYATI OLMADIĞINI VURGULUYOR 

Üç ayda 50 kilo veren Ferhat Yılmaz'ı görenler, gözlerine inanamıyor. Ağustos ayında metabolik mini by-pass ameliyatı geçiren oyuncu, mide ameliyatı olmadığının altını çizerek, bu müdahale sonrası tüm yeme düzenini değiştirdiğini söyledi.

3 AYDA 50 KİLO VERDİ 

Düzenli şekilde yüzmeye ve fitness yapmaya başlayan Ferhat Yılmaz, diyet ve sporla 3 ayda 50 kilo verdi. 133 kilodan 83 kiloya düşen ve en büyük motivasyon kaynağının oğlu Poyraz olduğunu belirten Ferhat Yılmaz, kilo verdikten sonra kendini yeniden keşfettiğini vurguladı.

''HEDEFİM ON KİLO DAHA VERMEK''

Oyuncu, "Hedefim on kilo daha vermek. Çünkü mesleğim için de çok önemli bir konu bu. Kilolarımdan kurtulmak oyunculuk yelpazemi genişletti ve artık çok farklı karakterler canlandırabilirim” ifadelerini kullandı.

yılan hikayesinin rambosu'nu goren gozlerıne ınanamıyor

 

Yorumlar