Retro Modası Anka Seramik ile Geliyor

Retro stili demek kültürel olarak bir zamanların modası olan bir ürün grubunun tekrardan popülerleşerek yaygın bir stil haline gelmesi demektir.

Retro Modası Anka Seramik ile Geliyor

Retro stili demek kültürel olarak bir zamanların modası olan bir ürün grubunun tekrardan popülerleşerek yaygın bir stil haline gelmesi demektir.  Bir zamanlar moda olan desenler günümüze uyarlanarak Anka Seramik ( Anka Digital ) Retro serisi ile yeniden hayatımıza giriyor.

 

Şuan için bej ve gri olmak üzere 2 renk olarak üretilen Anka Seramik Retro serisi teknik olarak şu özelliklere sahiptir.

Karo Ebatları : 40cm X 40 cm ( 16” X 16”)

Karo Kullanım Alanı : Yer Karosu

Karo Yüzey Tipi : Parlak Yüzey

Karo Tipi : Dijital Sırlı Granit Karo

Evlerde, iş yerlerinde ve özellikle restoran, kafeterya tarzı mekânlarda tercih edilerek yoğun ilgi gören Anka Seramik Retro Serisi mekânlara kalite ve farklılık katmayı başarmaktadır.

Başlıca Retro Serisi ile ortaya çıkan bu seramik karo modellerine istinaden benzer ve şık bir çok çeşitli seramik modeli Anka Seramik dijital karolar (Anka Digital) modelleri arasında yer almaktadır.

Anka Seramik Retro serisi ve diğer tüm Anka Seramik ve Anka Digital ürünleri için aşağıdaki linklerden doğrudan erişebilirsiniz, Anka Seramik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Anka Seramik Retro serisine ulaşmak için : http://www.seramikanka.com.tr/urun.php?id=185

Diğer tüm seramik karo modelleri için : http://www.seramikanka.com.tr/urunler.php

Siz de bu ürünü canlı görmek, ürüne erişmek ve mekan tasarımlarını incelemek için size en yakın Anka Seramik Bayisini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar