Rihanna sosyal sorumluluk için soyundu!

Ünlü şarkıcı Rihanna sosyal sorumluluk projesine bağışlanacak kazanç için ünlü makyaj markasının yeni yüzü oldu.

Rihanna sosyal sorumluluk için soyundu!

ünyaca ünlü güzel şarkıcı Rihanna ünlü bir makyaj markasının çekimlerinde üstsüz bir şekilde yer aldı.

Bardaboslu ünlü şarkıcı Rihanna geçtiğimiz haftalarda ünlü magazin dergisi Vogue için Brezilya'da üstsüz bir şekilde kamera karşısına geçmesi gündemi epey meşgul etmişti. Güzel şarkıcı bu kezde bir makyaj markası için soyundu fakat bu kez kamera karşısına geçmesinin altında farklı bir neden yatıyordu.

RIHANNA'NIN CESUR FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

24 Milyon Twitter takipçisi ve 85 milyon Facebook takipçisi olan ünlü şarkıcı Rihanna bu kez sosyal sorumluluk projesi için kamera karşısına geçti. MAC Viva Glam adlı makyaj markasının yeni yüzü olan Rihanna üstsüz bir şekilde kamera karşısına geçti. Rihanna ünlü marka ile yaptığı anlaşmada Dünya'da AIDS sorunu yaşayan insanlara yardım ve tüm dünyadaki kadın erkek ve gençleri AIDS hakkında bilgilendirme amacı ile bir sosyal sorumluluk anlaşması imzaladı.

Riri Mac adlı ürünler Rihanna imzası ile satışa çıkacak ve anlaşmaya göre ünlü makyaj markası satılan her üründen 1 dolar vererek AIDS hastalarına ve insanları AIDS bilinci kazandırmaya çalışan vakıflara bağışlanacak. Rihanna'nın bu tarz bir sosyal sorumluluk projesinde bulunması tüm magazin basını tarafından takdir topladı ve taraflı tarafsız herkesten alkış aldı.

 

Yorumlar