Rihanna'nın güzellik sırları nasıl hep böyle ışıl ışıl?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, kendi soyadını taşıyan güzellik ürünlerini rafa çıkardı. Peki Barbadoslu şarkıcının güzellik sırlarını ve geçmişteki yaşamını merak ediyor musunuz? İşte Rihanna'nın güzellik sırları ve bilinmeyenleri...

Rihanna'nın güzellik sırları nasıl hep böyle ışıl ışıl?

"Barbados'ta ruj sürmek mi? Bir arkadaşınızın düğününde nedime olarak katılmadığınız sürece asla" diyor Rihanna ilk gençlik yıllarındaki makyaj rutinine dair ve kahkahayı basıyor.

O günlere ilişkin şunları söylüyor Barbadoslu ünlü şarkıcı

"Annem esnek değildi. Makyaj yapmıyordum."

Şuan 29 yaşında olan ve kimliğinde pop ikonu, aktris, tasarımcı yazan başarılı bir kadın olan Rihanna, makyaj yapmasının yasak olduğu o günlerden kendi soyadını taşıyan bir güzellik markası yaratıcısına dönüştü. Instyle dergisinin İngiltere edisyonuna güzellik sırlarına ilişkin röportaj veren Rihanna'nın açıklamalarının detayları şöyle:

FAVORİ ÜRÜNLERİ NELER?

Killawatt aydınlatıcıyı çok seviyorum. Gözlerim, yanaklar ve vücuduma sürüyorum. Pürüzsüzleştiriyor ve doku süper oluyor. Neredeyse sıvı gibi, artı çok yüksek parlaklıkta. Bir ton da farklı renk var.

ANNESİ PROFESYONEL MAKYAJ UZMANI

Barbados'daki bir mağazada kozmetik tezgahının arkasında çalışıyordu ve düğünler için makyaj yapıyordu. Kozmetik ve parfüm benim takıntım haline geldi, ama makyaj özel bir fırsat dışında yapılması için izin gerekiyordu. 

LİSE ÇAĞINDA NASIL BİR SAÇ VARDI?

Perma gelene kadar saçlarım mısır gevreği gibiydi. Sonra bir kez bir permalı kullandım. Yine de garip saç stillerim vardı. At kuyruğundan rastgele bir parça çıkarmak ya da at kuyruğuna bağlanan kafamın ortasını örten iki mısır küpü örmek gibi şeyler yapardım. Tanrım neydi o?

Rihanna, bugüne kadarki görüntüleri arasınde en çok beğendiği halinin 2013 yılında Amerikan Müzik Ödülleri törenindeki hali olduğunu söylüyor. 

SIRADAN BİR GÜNDE NASIL GİYİNİYOR?

Kıyafetimi araştırarak başlarım ve hatta "Ugh, bir şey bulmam lazım" gibi hissettiğim de olabilir. Hâlâ hissetmiyorsam, aynaya gidip döğüşürüm. Makyaj benim için terapiktir. Bir kereliğine ışıltı başladıktan sonra-makyajda, saçta-iyiyim. Müzik çalarım, banyodaki güzel ışığı bulurum ve sadece harika vakit geçireceğim derim. Beni motive eden şey buydu.

ASLINDA ÇOK UTANGACIM

Aslında bir yönümle çok utangacım. Barbados'ta 'Konuştuğunda konuş' deriz. Böyle yetiştim. Ne yaptığını biliyordum ama çok sesli değildim. Dolayısıyla kabuğumdan çıkmam bir kaç yılımı aldı. 

GENÇ KIZLARA SOSYAL MEDYA TAVSİYESİ

Yapabileceğiniz en büyük hata kendinizi başkasıyla karşılaştırmaktır. Sosyal medya tarafından üzerimize konulan baskıdan nefret ediyorum. Genç kız hangi yoldan gideceğini bilmiyor; Hâlâ kendilerini çözüyorlar. Onlara sosyal medya aracılığıyla öğrettiğimiz şey, mükemmel olması gerektiği fikridir. Bunu her fırsatta reddettim. Sadece ben olduğumu bilirim ve insanlar olması gerektiği şekilde büyürler. Sadece kızları ve kadınların özgünlüğüne saygı duymayı ve kendilerini yüzde yüz doğru teşvik etmeye elimden gelenin en iyisini yapabilirim.

Yorumlar