Ruh sağlığınıza iyi gelecek yöntemler aynı zamanda daha rahat uyumanıza da yardımcı oluyor!

Geçmişten günümüze kadar farklı nedenlerden dolayı her zaman kaçabileceğimiz ve kafamızı boşaltabileceğimiz yöntemleri deniyoruz...

Ruh sağlığınıza iyi gelecek yöntemler aynı zamanda daha rahat uyumanıza da yardımcı oluyor!

Yoğun geçen günlerden ve en stresli olduğumuz zamanlara kadar kafamızı o an boşaltmak için çeşitli yöntemlere başvuruyoruz. Her ne kadar anlık kaçamaklar yapsak da bunu düzenli hale getirilmediği sürece hiç bir anlam ifade etmemekle beraber bunun sonucunda depresyon gibi ruhral hastalıkları getirebilmektedir. Bugün elmaelma.com okurları için ilaçsız ve size oldukça iyi gelecek yöntemleri derledik. Sizde bu yöntemler sayesinde hem kendinizi hemde ruhunuzu temizleyin!

MEDİTASYON

Hayatınızda sadece stresli zamanlarınızı geride bırakmak için değil aynı zamanda ruhunuzu dinginliğe ulaştırarak pozitif bir hayatın kapılarını açabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey kendinize gün içerisinde 15-20 dakika ayırmak olabilir!

DANS DANS DANS!

Canınızı sıkacak bir durum yaşandı ve sizin elinizden üzülmekten ve kafanıza takmaktan başka bir şey gelmiyor mu? İşte sizi o an kurtaracak bir başka yöntem dans! Eee boşuna demiyoruz ''O zaman dans'' diye kendinizi unutana ve zihninizdeki kötü düşüncelerden kurtulana dek dans edin.

DOĞRU NEFES ÖNEMLİ!

Nefes almak hayatınızın devamı için önemli bir etkeni oynamaktadır. Çok sinirlendiniz veya işin içinden bir türlü çıkamıyorsunuz ne yapmanızı bilmediğiniz zamanlarda 2 dakika durun ve nefes alın sonrasında çözüm yolları kendiliğinden gelecektir. Çok yoğun bir iş hayatınız veya ailevi problemleriniz olabilir. Ancak doğru nefes doğru düşünceyi ve davranışı beraberinde getiri unutmayın!

Yorumlar