Sabah rutini nasıl olmalı 5 adımla hayatınızı güncelleyin!

Sabah rutini nedir? Sabah rutini nasıl olmalıdır? Düzenli ve daha enerjik bir sabah için sizler için hazırladığımız 5 öneriye göz atmaya ne dersiniz?

Sabah rutini nasıl olmalı 5 adımla hayatınızı güncelleyin!

Sabah rutini nedir? Sabah rutini nasıl olmalı? Sabah rutini başarıyı nasıl etkiler? Sabah rutini nasıl uygulanır? Sabah rutini önerileri nelerdir? Son zamanlarda sosyal medyada gerek yakın çevremizden duyduğumuz ve oldukça popüler olan 'Sabah rutini' dediğimiz uygulamalar hayatımızda düzenli olarak yapmamız gereken ve sabahları bizi yoğun tempolu geçen güne hazırlamaya yardımcı olmaktadır. Peki sabah rutini nasıl oluşturulur? Elmaelma.com olarak 5 adımda hayatta yeni bir başlangıç isteyenler için bol enerjili önerilerimizi uygulayabilirisiniz...

NEFES AL VER!

Nefesinizi düzenlemeden önce, ikinci adım için su kaynatmanız gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra, nefes alış verişinizi iki burun deliğinden de beşer defa yaparak, düzenli nefes alma egzersizini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer nefes alışlarınız bir dengeye ulaşırsa, sinir sistemiz ve bedeniniz de rahatlayabilir. Böylelikle güne çok güzel bir adım atmış olursunuz.

SÖZ UÇAR YAZI KALIR! GÜNLÜK TUTMAK SANA İYİ GELECEK..

Size önereceğimiz günlük tutma seansı sadece 5 dakika sürecektir. Hayatta minnettarlık duyduğunuz 3 şeyi yazın. Ondan sonra, şuan üzerinde çalıştığınız 3 konuyu not edin. Bunları başarabilmek için neye ihtiyacınız olduğu üzerinde biraz düşünün. Son olarak da, aklınıza gelen 10 yaratıcı düşünceyi günlüğünüze kaydedin. Bu egzersiz, zihninizin sürekli açık olmasını sağlayabilir.

ZİHNİ BOŞALTMAK İÇİN MEDİTASYON ŞART!

Meditasyon yapmak, güne güzel başlamanızı sağlayabilir
Günlük 20 dakika meditasyon yapmanın size inanılmaz faydaları olabilir. Sabahlar güne meditasyon yaparak başlayan insanlar, hep sonucun olumlu olduğunu söylüyorlar.

EGZERSİZLE HEM ÖZGÜVEN KAZANIN HEMDE FİT OLUN!

Sabahları meditasyondan sonra bir de egzersiz yapabilirsiniz. Her güne spor yaparak başlamak, sizin hem zinde ve sağlıklı kalmanızı sağlara hem de güne enerjik başlamanıza sebep olur. Yapacağınız egzersiz, sizin tercihinize göre şekillenebilir. Ancak ısınma ve soğuma dahil, toplamda 20 dakikalık bir seansı tercih edebilirsiniz.

DOYURUCU VE PRATİK KAHVALTI SMOOTHİE YAPIN!

Sabahları kahvaltı yapmak, gün içinde ihtiyaç duyacağınız enerjiyi sağlamak adına çok önemli olabilir. Bunu yapmanın en kolay ve etkili yolu, smoothie hazırlamaktır. Sabahları bir smoothie içtiğinizde, sindirim sisteminiz gelişir, bedeniniz daha iyi görünür ve kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Yorumlar