Saça maden suyu sürülür mü?

Saç bakımı biz kadınların en hassas noktası, peki ya maden suyunun saçlarınız için çok yararlı olduğunu söylesek ne dersiniz?

Saça maden suyu sürülür mü?

Saç bakımı her kadının titizlikle dikkat ettiği bir konu. Çabuk yıpranan saçlar bizi derinden üzüyor. Kimyasal işlemlerle bakım yaparken de saçlarımıza zarar veriyoruz aslında. Bu yüzden saç bakımında tercihi doğal formüllerden yana kullanmalıyız. Sık sık saç boyatmak, deniz, havuz suyu ve güneş üçlüsü ile geçen uzun günler, saçı aşırı sıcak uygulamalara maruz bırakmak saçı cansızlaştırıyor ve uzamalarını önlüyor. Yeniden saça canlılık katmak için birçok formül deniyoruz. İşte onlardan biri de maden suyu...

Saçları uzatıyor


Maden suyu, saçların doğal yöntemlerle parlaklığını geri kazandırmak için yardım alınabilecek en iyi alternatiflerden biri. İçerdiği sodyum bikarbonat sayesinde tam bir güzellik mucizesi. Saçlarınızı maden suyu ile yıkadığınızda kısa sürede saçlarınızın uzadığını ve canlandığını göreceksiniz.

Şampuandan sonra maden suyu dökün


Saçlarınızı şampuan ve kremledikten sonra maden suyu ile 3-5 dakika masaj yaparak durulayın. Böylece saçlarınız yumuşak ve parlak bir görünüm alacak.

Yorumlar