Saçı dalgalandırmak için kurutma yöntemleri nelerdir?

Saç kurutma makineleri ve çeşitli ısı veren aletlere ihtiyacınız olmadan saçlarınıza harika dalgalar yapabilirsiniz. İşte 3 teknikle muhteşem dalgalar!

Saçı dalgalandırmak için kurutma yöntemleri nelerdir?

Genellikle yıpranan saçların temelinde saça ısı veren çeşitli şekillendiri aletler saçın bir süre sonra nemini kaybetmesine ve saçın yıpranmasına neden oluyor. Ancak saçınıza şekil vermek için saçınızı yıpratan ürünlere ihtiyacınız yok! Saçınızda muhteşem dalgalar yapabilmek için 3 yöntem hazırladık. Sizde bu yöntemleri deneyerek muhteşem görünebilirsiniz. Haberimizi okumaya devam edin...

ÇOK KIVIRCI SAÇLARA SAHİPSENİZ...

Saçlarınızın kıvırcıkları çok fazla ve sık sıksa yapmanız gereken tek şey duştan çıktıktan sonra veya saçınıza uyguladığınız su bazlı bir köpüklü saçınızı tarayıp elastik bir saç tokası ile saçınızı olabildiğince yukardan at kuyruyu yapın daha sonra saçınızı kurutun ve saçınızı tarayın. Ne demek istediğimizi anlayacaksınız!

ANCAK DÜZ PIRASA SAÇLIYSANIZ...

Düz saçaları olanlar ya dalgalı saçlara ya da kıvırcık saçlara imrenek bakarlar. Eğerki saçlarınızı gereğinden fazla ısı vererek şekillendirmek istemiyorsanız, saçınıza dalga belirginleştirici köpük uygulayın daha sonra ön saçlarınızı kulak arkasına geçirin ve saçınızı 4 ayrı bölüme ayırın daha sonra saçlarınızı kendi içinde kıvırarak toka ile tutturun daha sonra saçınızı kurtun ve kıvırdığınız saçınızı açın. Dalgalı saçlara sahip olmak işte bu kadar kolay!

ZATEN DALGALI BİR SAÇA SAHİPSENİZ...

Zaten muhteşem dalgalara sahip bir saç tipiniz varsa ancak bunu daha da belirginleştirmek istiyorsanız kulaklarınızın üzerine denk gelen saçlarınızı çok sıkı olmayacak şekilde örün ve kurutun açıtığınızda çok daha güzel dalgalara sahip olacaksınız.

Yorumlar