Sadettin Saran kimdir takipçisine verdiği cevap olay oldu!

Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le yeni bir aşka yelken açan iş adamı Saadettin Saran takipçisine verdiği cevapla gülümsetti!

Sadettin Saran kimdir takipçisine verdiği cevap olay oldu!

Mustafa Sandal'la evliliklerini bitirdikten kısa bir süre sonra Emina Jahovic, 54 yaşındaki iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başladı. Çift ilişkilerini bir süre gözden uzakta yaşadılar. Geçtiğimiz gün objektiflere el ele poz veren çift aşklarını ilk kez gün yüzüne çıkardılar. Sürpriz aşk hem magazin gündeminde hem de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Yakışıklılığıyla hayranlarından büyük ilgi gören Sadettin Saran, Emina Jahovic ile aşk yaşamasının ardından sosyal medyadan adeta yorum yağmuruna tutuluyor. Saran'ın,  "İyi haftalar" paylaşımına bir takipçisinin, " Adamı kaptılar anasını satayım nesi güzel hafta be" yorumuna gülerek cevap verdi.

TAKİPÇİLERİNE VERDİĞİ CEVAP OLAY OLDU

Yakışıklılığıyla hayranlarından büyük ilgi gören Saadettin Saran, Emina Jahovic ilişkisi sonrası sosyal medyadan adeta yorum yağmuruna tutuluyor. Takipçilerine cevap vermeyi ihmal etmeyen ünlü iş adamı verdiği cevaplarla da olay oldu.

"ADAMI KAPTILAR"

Saran, "İyi haftalar" paylaşımına bir takipçisinin, " Adamı kaptılar anasını satayım nesi güzel hafta be" yorumuna gülerek cevap verdi.

"ÇEKİLEBİLİRİZ"

Ünlü iş adamı, Bir Boşnak olarak karizmatik adam. Neden kapmasınlar! Geçen gün İstinye Parkta karşılaştım resim çekilmek istedim ne tepki verirsiniz diye yanaşmadım inşaallah davet edersiniz tanışırız. Bir hayranınız olarak sevgiler, saygılar! Hep mutlu olun" yorumunu yapan takipçisine "Çekilebiliriz" yorumuyla güldürdü. Saran'a hayranları, sonuç odaklısınız yorumunu yaptı.

SADETTİN SARAN KİMDİR? 

Saran Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 1964 ABD doğumlu.
1987'de ABD, Kentucky Üniversitesi’nden, makine mühendisliği alanında master yaparak mezun oldu. Arkansas’ta Ensco Environmental Services'de çalışmaya başladı. 1988'de Türkiye’ye geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Dış İlişkiler Danışmanı olarak çalıştı. 1989'da Saran International'ı kurdu. Lockheed Martin, Raytheon International, ESPN, Geest Inc.gibi dünya devlerinin temsilciliklerini üstlendi. 1990-1995 döneminde Martin Marietta'nın Ankara ofisinde Genel Müdür Yardımcısı, arkasından Genel Müdürü olarak çalıştı. 1995'te Saran Şirketler Grubu’na yeniden döndü. ABD’de eğitim gördüğü yıllarda Kentucky Üniversitesi Yüzme Takımı’nın kaptanlığını yaptı, iki yıl,'En Değerli Sporcu' seçildi. 1984-1985 yıllarında da Türk Milli Yüzme Takımı kaptanlığını yaptı. Bu dönemde kırdığı 50 metre serbest yüzme dalındaki Türkiye rekoru halen kendisine aittir. ABD’de okumaya da spor bursuyla gitmiştir. Ailesinden para almadığı için havuzda cankurtaranlık ve matematik hocalığı yaptı. 80li yılların sonunda Türkiye’nin TV sektörü oluşurken yani yeni televizyon kanalları açılırken pazarladığı programları kolayca satabilip, çeşitlendiren Saran, dublaj stüdyolarını kurdu. Yaptığı iş öncelikle sektörün yeniliğinden kaynaklandığı için büyük bir sermaye gerektirmiyordu ve bu durumu da çok iyi kullandı. TMSF’den frekans kiralayarak Radyo Spor’u kurdu. Daha sonra ise Radyo Time’ı satın aldı. Bir kaç ay sonrasında ise 10 milyon $ vererek Radyo Tatlıses ve Radyo Plus’u satın almaya karar verdi.Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’a ait “Saran Medya” Türkiye’de yayınlanan spor yayınlarının yaklaşık %65'inin yayın hakkına sahiptir. 
Sadettin Saran Fenerbahçe yönetimine girdi, Başkan Aziz Yıldırım’ın sağ kolu oldu. Futbol takımında işlerin kötü gitmesi, yanlış transferler aralarını açtı. Galatasaray eski başkanı Mehmet Cansun’un çocukları ile Fehmi Naci Cansun ve Nurettin Ali Cansun ile stad reklamcılık şirketi kurmuştur. 

sadettin saran takipçisine verdiği cevapla olay oldu

Yorumlar