Salih Memişoğlu kimdir koşan cin videosu bakın ne çıktı!

Salih Memişoğlu kimdir? Ünlülerin hocası olarak anılan medyum Salih Memişoğlu'nun koşan cin videosu diye paylaştığı görüntüler sosyal medyada günün konusu oldu.

Salih Memişoğlu yeniden gündemde. Kendini metafizik ve biyoenerji uzmanı olarak tanıtan ve ünlülerin hocası olarak anılan Salih Memişoğlu, koşan cin videosu diye bir görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Salih Memişoğlu, Instagram hesabından paylaştığı videoda ''Tarafımıza bir takipçimiz tarafından ulaşan bu görüntü dün çekildi. Nedir bu diye soranlar için bir sıfat unsuru kullanarak alan içerisinde gezinen cin olduğunu tespit ettik'' ifadelerini kullandı. Memişoğlu'nun paylaştığı videoya kısa sürede tepkiler gelmeye başladı. Peki Salih Memişoğlu kimdir, ne iş yapar? İşte adı büyücülükten medyumluğa anılan Salih Memişoğlu kimdir sorusunun yanıtı ve paylaştığı son video....

CİN DEĞİL MAYMUNMUŞ!

Salih Memişoğlu'nun paylaşımının ardından bir çok sosyal medya kullanıcısı görüntülere tepki gösterdi. Memişoğlu yeni bir açıklama yaparak "Araştırmalarımız sonucunda, videodaki varlığın sizlerin de tahmin ettiği gibi maymun olduğunu tespit ettik" dedi.

SALİH MEMİŞOĞLU FİLMLERİYLE TANINDI

Bioenerji ve Metafizik uzmanı olarak kendini tanıtan Salih Memişoğlu ‘Azazil: Düğüm' ve ‘Azazil 2: Büyü' filmlerinin mimarı sık sık televizyonlara çıkarak metafizik konularıyla ilgili hikayeler paylaşıyor. 

Salih Memişoğlu 1967 Trabzon doğumludur. Aslen Of'lu olan Salih Memişoğlu, dünya çapında bir biyoenerji ve metafizik uzmanı olarak kendini tanıtıyor. Salih Memişoğlu kendi yayınlarında özgeçmişi ve yaptığı işlerle ilgili şu ifadelere yer veriyor:

"Sihir, büyü ve cinler gibi metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım, vb., belirtilerle ortaya çıkan rahatsızlıkları tedavi etmektedir. 

Memişoğlu hastalarının problemlerinin kaynağının, metafizik unsurlara ya da tıbbi veya psikolojik nedenlere mi dayandığının tesbiti konusunda hassas davranmakta ve hastalarını doğru yönlendirmeye büyük önem vermektedir. 

Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyurmuştur. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların gözardı edilmesi olduğunu savunmaktadır.

Dünyanın pekçok yerinde metafizik alanında yapılan çalışmalar, girişimler ve araştırmalar olduğunu gören Memişoğlu, Türkiyede de bu alanda yapılacak bilimsel çalışmaların artmasını desteklemekle birlikte, bu eksiklikten kaynaklı rahatsızlıkların tedavisinde, alanının öncü uzmanı olarak insanlara yardım etmeye devam etmektedir."

Yorumlar