Salyangoz kremi neye iyi gelir genç kalmanın sırrı çözüldü!

Salyangoz kremi ne işe yarar? Cilde faydaları neler? Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz salyongoz kremi hakkında tüm bilinmeyenleri sizler için hazırladık!

Salyangoz kremi neye iyi gelir genç kalmanın sırrı çözüldü!

Son yıllarda kozmetikçiler tarafından alınıp satılmaya başlanan salyangoz kreminin ne işe yaradığını biliyor muydunuz? Cilt sağlığı açısından oldukça büyük önem taşıyan salyangoz kremi Antik Yunan döneminden itibaren kullanılan gençlik iksiri olarak adlandırılan bir kremdir. Cildin genç kalmasına yardımcı olan bu mucize kremin faydaları saymakla bitmiyor. Günümüzde, salyangoz özü krem güzellik ürünlerini yapmak için de kullanılmaya başlandı. Cilt sağlığını önemseyen kadınların çok seveceği bu kremin bilinmeyen faydalarını sizler için hazırladık. 

ANTİK YUNAN'DAN İTİBAREN BİLİNMEKTEDİR 

Salyangoz kremi, salyangoz özü olan helix aspersa maddesinden üretilmektedir. Bu madde herkesin bildiği gibi sümüksü ve yapışkan bir sıvıdan oluşmaktadır. Salyongoz kremi Antik Yunan'dan itibaren bilinmektedir. Hipokrat, Hipokrat, ciltteki inflamasyonu gidermek için salyangozu ezip etkilenen bölgeye sürmeyi tavsiye etmiştir.

CİLDİN GENÇ KALMASINA YARDIMCI OLUYOR 

Yapılan araştırmalara göre salyangoz kremi hücreleri dinamik tutmaktatır. Aynı zamanda ciltteki cilt tonuz eşitsizliklerini de gidererk cildin doğru renkte olmasını sağlamaktadır. Salyangoz kremi aynı zamanda cilt gözeneklerinde meydana gelen istenemyen patojenleri de yok etmeye yaramaktadır. Bu sayede cilt istenilen görünüme kavuşmaktadır. Ciltteki gözenekleri sıkılaştırıp, cildin daha parlak görünmesini sağlayan bu krem aynı zamanda gençleşmenin de sırrı olarak sunuluyor. 

SİVİLCELERİ KURUTUP, YARALARI İYİLEŞTİRİYOR 

Salyangoz kremi aynı zamanda sivilceleri kurutuyor, hamilelik sonrası çatlaklarına iyi geliyor ve aknelerinde tedavi edilmesine yardımcı oluyor. Cilt için adeta bir şifa kaynağı olan bu krem yaralarında tedavi edilmesini sağlıyor. 

YOĞUN NEMLENDİRİCİ ÖZELLİĞİ İLE ÇATLAKLARIN YOK EDİLMESİNİ SAĞLAMAKTADIR

Hamilelik dönemi boyunca karın bölgesi gerilmekte ve bu gerginlik doğum sonrası vücutta çatlamalara yol açmaktadır. Bu çatlamayı gidermek için salyangoz kremi birebirdir. İçerisinde bulunan yoğun nemlendirici ve iyileştirme özelliği sayesinde çatlakların yok edilesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede vücudunuz daha pürüzsüz olacaktır. 

 

 

 

Yorumlar