Şampuanla doğum kontrol hapını karıştırınca ne olur?

Saçlarınız bir türlü uzamıyor mu? Doğal yöntemlerden bir türlü sonuç alamıyorsanız sizler için inanılmaz bir tarifimiz var! Şampuanınıza bunu ekleyin!

Şampuanla doğum kontrol hapını karıştırınca ne olur?

Saç dökülmesi, günümüzde hem kadın hem de erkeklerin ortak problemidir. Binlerce doğal yağlar ile bu sorunu çözmeye çalışsak da bazen istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. Sizin için efsane bir saç uzatma formülümüz var. Şampuanınızın içine doğum kontrol hapı eklerseniz saç kökleriniz canlanacak ve saçınız uzamaya başlayacaktır. Doğum kontrol hapı bir tür hormon ilacıdır ve şampuanın içine koyularak kullanılması saçı uzatmaktadır. 

HAZIRLANIŞI

İlk olarak bitkisel içerikli şampuan alın. Doğum kontrol hapından bir iki tane ezip şampuanınızın içerisine katın. İyice karışmasını sağlamak için şampuanı çalkalayın.

Hazırladığınız bu şampuanı, oda sıcaklığındaki karanlık bir ortamda iki gün bekletin. Daha da etkili olmasını isterseniz bu karışıma E vitamini ampulü de ekleyebilirsiniz. İki gün sonra karışımı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yalnız saçınızı yıkadığınız suyun ılık olmasına özen gösterin.

Yorumlar 1 yorum