Samsung Gear Sport mavi ve siyah Türkiye satış fiyatı

Samsung Gear Sport, mavi ve siyah renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Samsung Gear Sport mavi ve siyah Türkiye satış fiyatı

Samsung Electronics, sportif bir yaşam tarzını benimseyenler için geliştirdiği Gear Sport akıllı saat modelini Türkiye’de satışa sundu. 

Kullanıcıların daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilmeleri amacıyla tasarlanan yeni Gear Sport’un Super AMOLED 1.2-inç ekranı ve gelişmiş arayüzü sayesinde hareket halindeyken bile bilgiler kolay bir şekilde görüntülenebiliyor. Gear Sport ile kullanıcılar internete bağlı olmadıklarında dahi beslenme ve egzersiz tavsiyeleri alabiliyorlar. 

Sportif bir tasarıma sahip yeni Gear Sport, 5 ATM su geçirmezlik derecesi sertifikasına sahip olması sayesinde havuzda ve denizde rahatlıkla kullanılabiliyor ve her yüzme stilini algılayarak kullanıcılara eşlik ediyor. Gear Sport ile birlikte kullanılabilen Speedo’nun yeni yüzme uygulaması Speedo On ile yüzme mesafesi ve süresinden, kulaç şekline kadar yüzme ile ilgili veriler kolay bir şekilde takip edilebiliyor. Gear Sport, askeri cihazlar düzeyinde dayanıklılığa sahip olması sayesinde farklı çevresel koşullarda kullanılabiliyor.

Gear Sport ile aralarında Under Amour Record, MyFitnessPal, MapMyRun ve Endomondo’nun da yer aldığı aktivite, beslenme ve topluluk uygulamalarına erişilebiliyor. Ayrıca Spotify ile en sevilen şarkılar online ya da offline olarak akıllı telefon olmadan dinlenebiliyor.

Gear Sport’un farklı renk ve tasarımlardaki değiştirilebilir kayışları, farklı kıyafetlere ve stillere kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle gelen Gear Sport, Samsung Gear VR ve PowerPoint sunumlarını uzaktan kumanda etmek için de kullanılabiliyor.

SAMSUNG GEAR SPORT FİYATI

Samsung Gear Sport 1299 TL fiyatla satışa çıktı.

Gear Sport, belli koşullar artında 50 metreye (165 feet) kadar 5 ATM su geçirmezlik güvencesi sunan ISO 22810:2010 ile sertifikalandırılmıştır. Yağmur altında, duş alırken veya çok derin olmayan havuz, deniz gibi sularda yüzerken kullanıma uygundur. Dalış ve su kayağı gibi su akışının güçlü olduğu veya çok derin sularda kullanıma uygun değildir.

Yorumlar