Sarı göz makyajı nasıl yapılır püf noktaları nelerdir?

Sarı göz makyajı yapmanın püf noktaları nelerdir? Güzellik ve moda birbirinden ayrılmaz parçalardır. Son zamanların en gözde sarı rengi ile makyaj tüyoları!

Sarı göz makyajı nasıl yapılır püf noktaları nelerdir?

2018'in en trend reklerinden olan sarı rengi ile gerek ojelerde gerek ruj ve göz makyajlarında sıklıkla tercih eder olduk! Elmaelma.com kadınları için yaz mevsiminde fark yaratabileceğiniz ve bir çok kıyafet tarzına uyum sağlayabilecek iddialı bir makyajla karşınızdayız! Sizler için bu yazın en gözde renklerinden biri olan sarı rengini gözlerde kullanmanın püf noktalarını sıraladık! Haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

SARI RENGİYLE FARKINDALIK YARATIN!

Özellikle son zamanlarda normalin dışındaki tarzların moda olaması ile sarı rengi 2018'in en çok kullanılan ve tarza uyum sağlayan renkleri arasında yer alıyor. Bugün sizler için sarı renkli bir makyaj hazırladık. Tüm gün gözlerinizde kalıcı olacak göz kapağınızdaki çizgilere dolmadan makyaj yapmanın püf noktalarınız sizlerle paylaştık!  

sarı göz makyajı nasıl yapılır

TÜM GÜN GÖZLERDE KALMASI İÇİN...

Tüm gün gözlerinizde sabit bir şekilde renginin dağılmaması için bazı noktaları kaçırmamanız gerekiyor. Bunun için gözlerinize herhangi bir far uygulamadan göz kapağınıza sabitleyici bir göz bazı kullanmanızı tavsiye ediyoruz! Gözlerinizie göz kapağı sabitleyici krem veya baz uyguladıktan sonra biraz kurumasını bekleyin, daha sonra göz kapağınızda çok sırıtmayacak derecede bir ten rengi far ile göz kapağınızın rengini eşitleyin.

SABİTLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA GELELİM SARI RENGİ KULLANMAYA!

İlk olarak göz kapağınızın renginde bir far ile kriz bölgesi dediğimiz göz kapağının katlanma bölgesine farı uygulayın. Daha sonra geçiş rengi olarak tercih ettiğiniz işlemi bitirdikten sonra sarı renginden çok az paletinizden fırça ile aldıktan sonra göz kapağınızın katlanma bölgesine ve kapağına hafif bir geçiş sağlayın. Daha sonra bu işlemi bir kaç kere daha yapın bu işlemin asıl ama cı gün içerisinde göz kapağınızda çizgilenmelerin olmaması ve sarı renginin uçmaması için oldukça önemlidir. Bu yüzden göz kapağınıza bu işlemi kalıcılığını arttırmak için birden fazla uyguluyoruz.

ŞEKİL VERMEK İÇİN...

Sarı tonu göz kapalarınızda şekillendirebilirsiniz! Dilerseniz eyeliner şeklinde uygulama işlemi yapmak isteyenler için bant yardımı ile göz kenarlarınıza yapıştırarak farı yukarıda bahsettiğimiz gibi uygulayıp işlem bittikten sonra bantları çıkarıp sarı çekik bakışlar elde edebilirsiniz. 

Aynı zamanda sarı farın üzerine yakışabilecek en güzel aşamalardan biri de eyelinerdır! Sarının üzerine yakışacak en güzel renklerden biride siyah ve beyazdır. Sarı farınızın üzerine siyah veya beyaz kuyruklu bir eyeliner çekebilirsiniz. 

 

Yorumlar