Sarkık göğüsleri doğal yöntemlerle dikleştirme yöntemleri nelerdir?

Her kadının yaşamı boyunca dik göğüslere sahip olmak ister. Ancak hayal olmayan bu isteği doğal ve bitkisel yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz!

Sarkık göğüsleri doğal yöntemlerle dikleştirme yöntemleri nelerdir?

Sarıkık göğüsler veya daha dik göğüslere sahip olmanın yolu sadece estetikten geçmiyor! Bugün elmaelma.com okurları için daha dik göğüsler içn veya sarkmış göğüsleri dikleştirmenin doğal yöntemlerini sıraladık. Sizde bu yöntemleri uygulayarak daha dik göğüslere sahip olabilirsiniz. 

Kadınların bazı dönemlerinde kanser sonucu, hızlı kilo verme, menopoz dönemi veya emzirme dönemleri göğüste sarkıklara neden olabilmektedir. Göğüs bölgesinde kas yoktur. Göğüs bölgesindeki yağ ve süt üreten bezler bulunmaktadır. Bu nedenle göğüs bakımınızı düzenli olarak yapmanız gerekmektedir. Sarkık göğüsler için çeşitli losyonlar ve estetik gerektiren cerrahi müdehaleler bulunmaktadır. Ancak bütün bunların yerine evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal yöntemlerde bulunmaktadır. 

1) EGZERSİZLER

Sarkık göğüsleriniz için yapabileceğiniz ve etkisini etkili bir şekilde görebileceğiniz rutin egzersizlerinizi yapmanız yeterli olacaktır. Ancak göğüslerinizi sıkılaştırmak için ekstra pres, push-up, dumbbell flyes gibi egzersizleri yapabilirsiniz. 

2) BUZ MASAJI

Sarkmış göğüslerinizi sıkılaştırmak ve dikleştirmek için kullanabileceğiniz en etkili diğer yöntemlerden biriside buz masajıdır. Soğuk ve sıcak göğüslerdeki dokuları sıkılaştırarak daha dik bir göğüse sahip olabilirsiniz. 2 buz küpünü 1 dakika kadar meme etrafında, dairesel hareketlerle masaj yapın. Yumuşak bir havlu ile hemen kurulayarak göğüsleriniz için uygun bir sütyen takın. 30 dakika boyunca uzanmış pozisyonda bekleyin. Aynı işlemi gün boyunca düzenli aralıklarla tekrarlayın.

3) ALEO VERA

Aleo veranın cilde ne kadar faydalı geldiğini artık hepimiz biliyoruz. Aleo vera şimdi de sarkık göğüslerden kurtulmak için kullanabileceğiniz etkili bir yöntemdir. Yapmanız gereken tek şey Aleo vera jelinden biraz göğüslerinize sürün daha sonra 10 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile durulayın. 

4) SHEA YAĞI

Sarkık göğüslerinizde oldukça etkili olacak bir diğer yöntem ise shea yağıdır. İçerisinde ciltte oldukça etkili olan E vitamini bulunmaktadır. Göğüslerinize shea yağdan sürün ve yaklaşık 10 dakika kadar bekletin daha sonra dairesel hareketlerle masaj yapın 10 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. 

Yorumlar