Seda Akgül kaç yaşında? Kendisine yapılan eleştirilere isyan etti!

Seda Akgül kimdir? Seda Akgül kaç yaşında? Kendisine yapılan eleştirilere sosyal medyadan isyan etti.

Seda Akgül kaç yaşında? Kendisine yapılan eleştirilere isyan etti!

Seda Akgül kimdir? Seda Akgül kaç yaşında? Kilo verdikten sonra ateşli pozlarıyla gündeme gelen Seda Akgül, Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'u 3,750 TL karşılığında öpmek istediğini söylemişti. Tepkiler alan Akgül sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

PARA  KARŞILIĞINDA ÖPMEK İSTEMİŞTİ

 Ünlü sunucu Seda Akgül, Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'u 3,750 TL karşılığında öpmek istediğini söylemişti. Tepkiler üzerine Akgül, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 "GEL KARDEŞ DER ÖPERİM"

Akgül, "Şimdi benim canım birine öpücük atmak istese. Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3.750 lira. Gel kardeş der öperim." demişti. Seda Akgül'ün 'öpücük' talebinin tepki çekmesi üzerine, sosyal medya hesabından video yayınladı.

"LİBİDOMU ABARTMAYIN"

Makyajsız ve sabahlıkla kamera karşısına geçen Akgül, "Zekamı küçümsemeyin, libidomu abartmayın." dedi. Akgül, sosyal medya paylaşımına, "Hakaret edenlere dava açılır... Kadının da espri yapma yeteneği vardır... Erkek erkeğe yaptığınız muhabbetleri yayınlasak kim ne kadar rezil olurdu acaba? Karius çok yakışıklı evet!!!! Allah sahibine bağışlasın!! Bana da huzur ve sıhhat versin" notunu ekledi.

 

Yorumlar