Seks hayatını güçlendirme yolları nelerdir ön sevişmeyi önemseyin!

Sevgilinizle son zamanlarda cinsel hayatınız yolunda gitmiyor olabilir. Ancak bir araya getirdiğimiz öneriler seks hayatınızın canlanmasına yardımcı olabilir.

Seks hayatını güçlendirme yolları nelerdir ön sevişmeyi önemseyin!

Evliliği veya ilişkiyi uzun süreli devam ettirmenin bir diğer yolu cinsel hayatınızdır. Karşılıklı olarak birbirinize olan istek ve arzularınızı dile getirdiğiniz sürece seks hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ancak zaman zaman çiftler arasında gel gitli dönemleri olabilir. Ancak kötü hislere kapılmak yerine elmaelma.com olarak hazırladığımız seks hayatını canlandırmanın noktaları sayesinde eskisinden daha eğlenceli ve çekici olabilirsiniz.

ÖN SEVİŞMEYİ ÖNEMSEYİN!

Partnerinizle aranızdaki heyecanı kaybetmemek ve seks haytınızı güçlü tutmanın en önemli yollarından biri ön sevişmedir. Bazen küçük bir dokunuş, bazen de küçük bir öpücük ön sevişmeyi başlatmanın anahtarlarıdır. Ön sevişme hem iyi bir seksin zeminin hazırlıyor hem de psikolojik olarak tatmin olmanıza yardımcı olacaktır.

SEKS HAYATINIZI ÖN PLANDA TUTUN!

Biliyoruz ki hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cinsel birliktelik, karılıklı olarak kadın ve erkeği tatmin etmekte aynı zamanda ilişkiyi canlı ve heyecanlı tutmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadın ve erkeklerin cinsel açlığı doyurmak ve tatmin olmak önemli veya çok önemli olduğunu kabul edilmektedir. Bu durumda aynaya gidin ve kendinize soracağınız ilk sorulardan olan cinsel hayatım nasıl olmalı? Cinsellikten ne bekliyorum? gibi soruları kendinize sorun, karşılaşacağınız cevaplar harekete geçmeniz için yardımcı olacaktır.

SIRADANLIKTAN KURUTULUN!

Şu şekilde düşünün bir süre sonra iş hayatı ve ev hayatı nasıl monotonluğa yerini bırakıyorsa sekste böyle bir şeydir! Hayatınıza renk katmak ve ekstra bir şeyler kazandırmak size bağlı! Bu yüzden sekste böyledir. Cinsel hayatınızda sürekli olarak aynı şeyleri yapmak yerine arada farklılaşmayı deneyin! Partnerinizle yeniliğe açık olabilirsiniz.

GÖRÜNÜŞE ALDANMAYI BİR KENARA BIRAKMA ZAMANI!

Işığı bir an önce kapatma endişesinden bir an önce kurtulmalısınız! Fazla kilolarınız, 3-5 fazla tüy bunları önemsemek yerine partnerinize odaklanmaya ne dersiniz? Duygular her zaman ön planda olmalı ve görünüşe takılıp geceyi mahvetmekten vazgeçme zamanı artık!

SEKSTEN KONUŞMAKTAN ÇEKİNMEYİN!

Yatakta hiç partnerinizle seks konuşuyor musunuz? Genellikle utanç konusu gibi düşünüp yasak kelimenin söylenmesi absürt duran konuymuş gibi düşünceleriniz kendinzde kalsın! Eğerki seks hayatınızı renkli tutmak istiyorsanız partnerinizle seks konuşmaktan çekinmeyin! Seks iki kişi arasında olan bir şey ve partnerinizin isteklerini öğrenmek aynı şekilde sizin isteklerinizin karşı tarafın bir şekilde öğrenmesi gerekecektir. Bunun için en doğru zaman cinselik gecesi olacaktır!

Yorumlar