Seks için en uygun yaş kaçtır uzmanların söylediği yaşı duyunca şoke olacaksınız

Seks için en uygun yaş kaçtır? Seks kaç yaşında başlamalıdır? Cinsel haz için en uygun yaş kaçtır? gibi sorularınızı içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

Seks için en uygun yaş kaçtır uzmanların söylediği yaşı duyunca şoke olacaksınız

Kaç yaşına kadar cinsellik yaşanabilir? Cinsellik için en uygun yaş kaçtır? Cinsellik en çok hazzın alındığı kaç kaçtır? gibi soruları hemen hemen her yetişkin merak etmiştir. Uzmanlar cinsellik için en uygun kaç yaşı söyledi? Duyunca "yok artık" diyeceksiniz. Biz o yaşlarda cinselliğin bittiğini düşünürken meğer olay başkaymış. Haberin devamında kaç yaşın cinsellik için uygun olduğunu öğrenebilirsiniz.

CİNSEL YAŞAM O YAŞTAN SONRA ZİRVEYE TAŞINIYOR

ABD’de yapılan bir araştırma, seks için en ideal yaşın erkeklerde 64, kadınlarda ise 66 olduğunu ortaya koydu. Yayınlanan yeni rapora göre; kişinin cinsel yaşamı 60'lı yaşlarında zirveye ulaşıyor.

KADINLARIN EN İYİ CİNSELLİĞİ YAŞADIĞI YAŞ...

Daily Mail'de yer alan habere göre; Amerika'da yapılan anket, 5 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşti. Kadınların en iyi cinselliği 66 yaşında, erkeklerin ise 64 yaşında yaşadığı tespit edildi.

NEYİ SEVDİĞİNİZİ BİLİYORSUNUZ

Seks terapisti Dr. Madeleine Castellanos, "Yaş aldıkça fiziksel olarak neyi sevdiğinizi biliyorsunuz" açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar 1 yorum