Seks yapmadan önce ne yapılmalı cinsellik öncesi çok yemek yemeyin!

Seks yapmadan önce ne yapılmalı? Cinsellik öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Bunlar hem sizin hem de partneriniz için önemlidir.

Seks yapmadan önce ne yapılmalı cinsellik öncesi çok yemek yemeyin!

Ağzıdan ağıza yayınlan bazı gerçek dışı bilgiler ne yazık ki seks hayatında da yerini almış durumda! Ancak bilinen yanlışları düzeltmek ve bilinmeyen gerçekleri belirtmek için seks hayatında cinsel ilişkye girmeden önce yapılması gerekenler veya doğru olduğu zannedilen yanlışları bir araya getirdik. Bu gerçekler hem partneriniz için hem de sizin için oldukça önemlidir.

SEKS ÖNCESİ TUVALETE GİRMEYİN!

Sekste sıklıkla yapılan hatalardan biri de cinsel ilişki öncesinde tuvalete girip mesaneyi boşaltmaktır. Seks esnasında çok fazla bakteri bulaşmaktadır. Bu yüzden seks öncesinde değil seks bittikten sonra tuvalete girip mesaneyi boşaltmak size bulaşan bakterilerin idrar yollarından temizlenmesine yardımcı olmaktadır. 

SEKS ÖNCESİNDE MOTİVASYONUNUZU DÜŞÜREKCEK KONULARI AKLINIZDAN ÇIKARIN!

Partnerinizle seks hayatınızın tadını çıkarmak ve tatminkar olmasını istiyorsanız hayatınızda sizin modunuzu düşürecek konulardan uzak durmanız gerekmektedir. Çünkü bu tarz düşünceler cinsel hayatınızıda olumsuz etkilemesine neden olmakla beraber partnerinizi de kötü etkileyecektir.

SEKS ÖNCESİ ATIŞTIRMALIKLARDAN UZAK DURUN!

Cinsel ilişki öncesinde midenizi tıka basa soldurursanız cinsellik esnasında harcayacağınız efor mideye gidecektir ve cinsel performansınızı olumsuz yönde etkileyecektir.

SEKS ÖNCESİ ÇOK BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZ YORMAYIN!

Seks öncesinde hem bedeninizi hem de zihninizi çok fazla meşgul edecek şeylerle ilgilenmeyin. Cinsellik esnasında vücudunuz yorgun olursa yeteri kadar gevşeyemez ve bu da ilişkiden alınan zevkin performansını düşürmeye neden olmaktadır.

Yorumlar