Sekste misyoner pozu nedir bel ağrısına iyi gelir!

Sekste misyoner pozisyonu nedir? Bir çok çiftin cinsel hayatında denediği ancak isim olarak bilmediği misyoner pozisyon hakkında ilginç bilgileri derledik!

Sekste misyoner pozu nedir bel ağrısına iyi gelir!

Cinsellikle kadın ve erkeğin her ne kadar ismini bilmesede en çok tercih ettiği pozisyon misyoner pozisyonudur. Çiftler arasında ismi bilinmeyen misyoner pozisyonu, kadının allta erkeğin üstte olmasıdır. Bel ağrısı gibi bir çok şeye faydası bulunuyor. Eski çağlardan beri cinsellik hakkında herhangi bir bilgilenme olmamasına rağmen çiftlerin ilk ilişki deneyimde bile tecih ettiği bu pozisyonun aynı zamanda vücuda sağladığı faydaları bulunmaktadır. İşte misyoner pozisyonu hakkında merak edilenler ve vücuda sağladığı faydaları...

BEL AĞRILARINA İYİ GELİYOR

Erkeklerin ve kadınların sıklıkla şikayet ettikleri bel ağrılarına iyi gelir ve bel ağrısını rahatlatır. Bunun nedeni ise bu pozisyonda omurgalar yerine bel kısmının hareket etmesinden kaynaklanmaktadır. 

SEKSİN SÜRESİNİ UZATIYOR!

Seksin uzun sürmesini isteyen çiftler için tercih edilen pozisyonlardan biri olan misyoner pozisyonu seksin süresini aşağı yukaru 1 saat kadar uzatmaya yardımcı oluyor. 

HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİN...

Erkeğin sperminin kadının rahmine ulaşmasını kolaylaştıran misyoner pozisyonu hamile kalmayı kolaylaştırmaktadır. Özellikle çocuk isteyenlerin denemesi gereken pozisyondur.

ARADAKİ BAĞI GÜÇLENDİRMEYE BİRE BİR!

Kadının altta erkeğin üstte olduğu misyoner pozisyonunda, çiftler birbirlerine sarılıp daha da yakılaşarak aradaki sevgi bağını güçlendirmektedir. 

Yorumlar