Selin Ciğerci kimdir sevgilisiyle yatak pozu olay oldu!

Cinsiyet değiştiren DJ ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, sevgilisi Gökhan Çırayla yatakta poz vererek müjdeyi açıkladı!

Selin Ciğerci kimdir sevgilisiyle yatak pozu olay oldu!

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan DJ ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, sosyal medyada hem en çok konuşulan hem de en çok eleştirilen isimler arasında yer alıyor. Selin Ciğerci, uzun süredir Muğlaspor oyuncusu Gökhan Çıra'yla birlikte. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın nezaman evleneceği konusu merak ediliyordu. Ciğerci sosyal medya hesabından sevgilisiyle yatakta poz vererek yakın zamanda evleneceklerini ve düğün yeri baktıklarını sevenlerine duyurdu.

MÜJDELİ HABERİ SEVGİLİSİYLE YATAK POZU VEREREK DUYURDU

Cinsiyet değiştiren DJ ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medyada en çok konuşulan ve sevilen isimler arasında yer alıyor. Uzun süredir Gökhan Çıra ile sevgili olan Ciğerci müjdel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Gökhan Çıra ile yakın zaman içerisinde evleneceklerini ve düğün yeri baktıklarını sevenlerine duyurdu. 

"ALDATMADIĞIN SÜRECE İTİNA İLE AFFEDİLİR"

Çıra ile aralarının bozuk olduğunu ancak barıştıklarını söyleyen Ciğerci, yatak pozunu "Yanlış yapmadığın sürece, aldatmadığın sürece her şey itina ile affedilir. Arada bizim evde de sesler yükseliyor canım her zaman canım cicim değiliz. Biz düğün tarihi, düğün yeri araştırmaya başladık. Rüya gibi." dedi.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR? 

Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı yapmadan önceki ismi Okan'dı. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Selin Ciğerci instagram fenomenleri arasında yer alıyor. Yüzünde hiç estetik olmadığını söyleyen Ciğerci, "Yaptırdığım tek estetik göğüslerime silikon taktırmak ve cinsiyet değiştirme ameliyatı. Ben artık pembe kimlikli bir kadınım" ifadelerini kullandı.  Ailesi tarafından desteklenen ve eşcinsel olduğu ilk zamanlardan beri bilinen Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatını şöyle anlatıyor: Evet ama erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak süründürmeye vazgeçirmeye çalıştılar.

İşte o paylaşımı... 

selın cıgercı yatak pozu olay oldu

 

 

Yorumlar