Semih Varol kimdir sosyal medya fenomeni ölümden döndü!

Sosyal medya fenomeni Semih Varol ve kız arkadaşı E-5'te kaza yaptı. Otomobilin araca çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Semih Varol kimdir sosyal medya fenomeni ölümden döndü!

Twitter ile ünlü olan instagram, snapchat gibi diğer sosyal medya mecralarında milyonlarca takipçiye ulaşan ünlü sosyal medya fenomeni Semih Varol ve kız arkadaşı E-5'te kaza yaptı. Bir otomobilin önünde seyreden araca çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kazayı ucuz atlatan Varol, ''Arkadaşımla bizde bir şey yok, bizde kemer takılıydı. Çok büyük kazaydı" dedi. Semih Varol, Instagram hesabından kaza görüntülerini paylaşarak "Allah korudu, iyiyiz arkadaşlar." notunu yazdı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN ARACINA ÇARPARAK TAKLA ATTI

Kaza, saat 23.15 sıralarında E-5 karayolu Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Can Ö. yönetimindeki 34 HL 9359 plakalı otomobil, Ankara istikametine doğru seyir halindeyken kontrolden çıkarak sosyal medya fenomeni Semih Varol yönetimindeki 34 NC 2988 plakalı araca çarparak takla attı.

TAKLA ATAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Kadir Can Ö. araçta sıkışırken, Semih Varol kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan Kadir Can Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazanın yaşandığı güvenlik önlemi alarak trafiğin 2 şeritten akışını sağladı. Kaza nedeniyle trafikte oluşan yoğunluk ekiplerin çalışmalarının ardından normale döndü.

 ''BİZDE BİR ŞEY YOK, KEMER TAKILIYDI''

Kaza yara almadan atlatan Sosyal medya fenomeni Semih Varol, "Orta şeritte 80 kilometre hızla gidiyordum, bir anda inanılmaz bir sesle arabam sallandı. Bu araç benim arabama vurarak takla attı. İstanbul'da bütün trafiği kilitledi. Arkadaşımla bizde bir şey yok, bizde kemer takılıydı. Çok büyük kazaydı" dedi.

"ALLAH KORUDU, İYİYİZ ARKADAŞLAR''

Kaza sonrası kendisini arayanlara teşekkür eden  Semih Varol, Instagram hesabından kaza görüntülerini paylaşarak "Allah korudu, iyiyiz arkadaşlar." notunu yazdı.

SEMİH VAROL KİMDİR?

İlk olarak Twitter ile ünlü olan Semih Varol instagram, snapchat gibi diğer sosyal medya mecralarında da milyonlarca takipçiye sahiptir.  Semih Varol 1996 yılında Bartın’da dünyaya gelmiş ailesinin İstanbul’a yerleşmesi sonucu İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Varol 1.92 boyundadır. Lise öğrenimini Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan Varol akabinde web tasarım programcılığı bölümünde okumuştur.Sosyal medya mecralarına ilk olarak üniversite yıllarında üye olup paylaşımlar yapan Semih Varol kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşan bir fenomen haline gelmiştir.  Semih Varol sosyal medyadaki hızlı yükselişini kendi deyimiyle şu şekilde anlatıyor, 'İnsanları eğlendirmeyi, mutlu etmeyi amaçlıyorum, sadece kendim oluyorum ve bu yüzden insanlar beni seviyor, takip ediyorlar.'Semih Varol’u diğer sosyal medya fenomenlerinden ayıran en önemli özelliği ise paylaştığı içeriklerin etkileşim oranlarının standartların çok çok üzerinde olması. Bir çok fenomenin yüz binlerce takipçisi yokken dahi Semih Varol’un bazı paylaşımları yüz binlerce yorum alıyor. Buda Varol’un takipçilerinin kendisine olan ilgisini gösteriyor. 

sosyal medya fenomenı olumden dondu

 

 

Yorumlar