Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak? Dizi kadrosunda değişiklik var mı? Dizinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte dizi hakkında merak edilenler.

Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen fenomen dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' 2. sezon ne zaman başlayacak? dizi kadrosunda değişiklik oldu mu? Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyici nefes kesen sezon finali ile 2. sezonunu heyecanla ve merakla bekliyor. ilk bölümünden itibaren büyük ses getiren dizisinden haber var! Ekranların fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in reji ekibi değişti. Dizinin reji ekibinin deneyimli yönetmen Veli Çelik'e bırakıldı. 

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı ünlü oyuncuların reji ekibinde değişiklik olduğu öğrenildi. Dizide imzası olan Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav'la görev yapan Emre Kabakuşak, dizinin sezon sonunda ekipten ayrılma kararı aldı. Emre Kabakuşak yerine Veli Çelik yer alacak. 

sen anlat karadeniz 2. sezon ne zaman başlayacak ekipte ne değişiklik oldu

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranların fenomen dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' izleyici tarafından ne zaman başlayacağı merak konusu olmuş durumda! İlk bölümünden itibaren büyük bir kitleye ulaşan dizinin 2. sezonu Eylül ayının ortalarında veya sonlarına doğru başlaması bekleniyor. 

Yorumlar