Sevgili miyiz, arkadaş mı?

..



HowAboutWe.com adlı internet sitesinin ilişki stratejisi uzmanı Scott Alden'a danışanları çoğu aynı sorunla geliyormuş. Alden "Bu evrensel bir olay. Çok iyi anlaştığınız ve bir şeyler hissettiğiniz birine gün gelince 'biz şimdi ne oluyoruz' diye sorma hakkınız vardır" diyor.

Eğer keyfiniz yerindeyse bu sorunun risklerle dolu ağına takılmamanızı öneririz. Fakat artık belirsizlikten sıkıldıysanız ve her türlü sonuca hazırsanız Alden'in önerilerini dinleyin.
10 1

O hazır mı?

Sizin 'biz neyiz' sorunuza bir erkek ya da bir kadın iki şekilde hazır olabilir:

1. Bu iş çok uzadı, ben de bitsin istiyorum.
2. bu iş bitsin, netleştirmek ve sevgilin olmak istiyorum.

Kıskançlık, programınızı öğrenmeye çalışma, kendini Facebook gibi kanallardan gösterme ikinci maddeyi işaret eder. Genelde bir kadın için sevindirici olan budur. İlkinin göstergeleri sizinle ilgilenmeyen herkesin yapabilecekleriyle aynıdır. göstergeleri doğru analiz edin ki sürprizler sizi üzmesin.
10 2

Alkol yok

Böyle bir konuşma keyifliyken yapılmaz. Alkollü ortamda hiç yapılmaz. Çünkü gevşeyeceksiniz, hatta belki de sabah pişman olduğunuz şeylerle uyanmış olacaksınız. Bu yüzden yeterince kararlıysanız 'sohbet etmek için' buluşmak itediğinizi söyleyin ve sakin bir kafede birer kahve eşliğinde derdinizi yüzyüze paylaşın.
10 3

Seks alarmı

Bu size komiK gelebilir, fakat bir erkeğin testosteron seviyesi saat 16:00-18:00 arasında düşer. Bu yüzden en 'mantıklı' yorumları bu saat aralığında yapacaktır. Araya parazit yapan seks arzuları olmadan… Randevunuzu bu saatlere denk getirmeye çalışın. Bir erkek tahrik olduğunda sonuna kadar yalan söyleyebilir. Bu saatlerde risk daha az. Elbette onu çıldırtan kıyafetler ve tavırlarla karşısında olmazsanız!
10 4