'Seni sadece sevgili olarak görüyorum'

O sizi sadece arkadaş olarak görüyorsa, 'bakış' açısına biraz müdahale etmenin zamanı gelmiş demektir. Dikkatini çekin!

'Seni sadece sevgili olarak görüyorum'

Onu yalnızken yakalayın

Eğer 'malum kişi' yakın fakat iş yeri, spor salonu gibi 'kalabalık' çevrenizdense ilk yapmanız gereken yalnız kaldığı zamanları değerlendirmek olacaktır. Sebepler uyudurun, ya da var olan sebepleri lehinize çevirin. örneğin o gün evinizin çevresinde olduğunu biliyorsanız kahve içmeye davet edin. Belki sohbet sırasında bozuk musluğunuzdan da bahsetmek istersiniz!

Bir insanı taımak için baş başa geçirilen zaman altın değerindedir. Ortak noktalar bulabilir ya da kişiye özgü sevimli ayrıntıları böylece fark edebilirsiniz, hatta daha güzeli kendinizi fark ettirebilirsiniz!

Flört ve flört ve flört

bakışlar ve yaramaz bir gülümseme bazen sayfalarca cümlenin yapamadığını başarabilir. İlginizi belli etmekten çekinmeyin. Size her fırsatta söyledğimiz bir şey var: Erkekler en çok özgüveni yüksek kadınlardan hoşlanırlar. bunu yaparken 'taciz' boyutuna geçmenizi de önermeyiz! Küçük dokunuşlar, kaçamak bakışmalardan bahsediyoruz. Özellikle ortak bir espri anlayışınız varsa bunu yakalamak çok da zor olmayacaktır.

Ve altın vuruş!

Sıradan bir zamanda sıradışı bir konu açın: Ona karşı hislerinizi! Bunun için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Önerimiz bir miktar flörtün üzerine bir tutam itiraf eklemek… Ondan çok hoşlandığınızı söylerken spesifik olun. fark ettiğiniz güzel ayrıntıları paylaşın ve asla ısrarcı olmayın. Sadece duygularınızı açın, beklentiniz olduğunu hissettirmeyin. Onun size gelmesini bekleyin. Bu dönemde kıskançlık krizlerinden de uzak durun.

Yorumlar