Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş neden küstü ve nasıl barıştılar?

Ebru Gündeş önceki akşam Şişli'de bir restaurantta sahneye çıktı. Seyirciler arasında 4 yıldır küs olduğu Serdar Ortaç da vardı...

Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş neden küstü ve nasıl barıştılar?

Bu sene magazin dünyasında barışmalarla geçecek gibi gözüküyor. Çok uzun zamandır konuşmayan iki ünlü isim sonunda barıştı! Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç yıllar sonra tekrar aynı sahneyi paylaştı! Güzel şarkıcı Ebru Gündeş geçirdiği zor zamanlarda eski dostunun yanında olmamasından dolayı ona kızmış ve arkadaşlıklarını bitirmişti. Posta gazetesinden Ali Keser'in haberine göre Ebru Gündeş programının ilk yarısında Serdar Ortaç ile göz teması bile kurmadı. Selam vermedi, soğuk davrandı. Devreye her iki yıldızın da yapımcısı Hüseyin Emre girdi. Sahneye çıkıp “Huysuz oğlumla sevgili kızımı barıştıralım mı?” dedi. Ebru Gündeş gayet isteksiz bir tavırla seyirciye şöyle seslendi: “Serdar Ortaç’a kocaman alkış istiyorum, hoş geldin.” Serdar Ortaç sahneye fırladı, Ebru Gündeş’in elini öptü. “Bizi dargın zannediyorlar. Küs müyüz?” diye sordu. Ebru Gündeş manidar şekilde “Değilmişiz” diye cevapladı. Mikrofonu Serdar Ortaç’a verip kulise yöneldi. Popçu bir hamle daha yaptı. Yere diz çöküp “Hadi, ‘Bilsem ki’ şarkısını beraber okuyalım” dedi.

EBRU GÜNDEŞ ŞEHİT HABERİNİ ALINCA PROGRAMINI YARIDA KESTİ

Ebru Gündeş bu ricayı kırmadı. Şarkıdan sonra “Hayatta en önemli şey sağlık. Sana hayır deme şansım yok” dedi. Ebru Gündeş, Afrin’deki 11 şehit haberini alınca programını yarıda kesti.

Yorumlar