Seren Serengil Burcu Esmersoy'un Ayşe Özyılmazel açıklamasını sert bir şekilde eleştirdi!

Burcu Esmersoy kısa bir zaman sonra Dünya evine girmeye hazırlanan Berk Suyabatmaz'ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söyledi!

Seren Serengil Burcu Esmersoy'un Ayşe Özyılmazel açıklamasını sert bir şekilde eleştirdi!

Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğünlerine çağıracağını söyleyen Burcu Esmersoy'u Seren Serengil yerden yere vurdu. Esmersoy'u sert bir şekilde eleştiren Serengil ''Dünyanın sonu geldi'' açıklamasını yaptı. Burcu Esmersoy'un Özyılmazel'in düğüne çağırılacağını söylemesinin üzerine Ayşe Özyılmazel'le karşılaşacağında ise ''Sarılırım öperim'' açıklamasında bulundu. 

Bunun üzerine Serengil, ''Canım benim gideceğim, öpeceğim diyor. O kadar çok seviyor ki; eski erkek arkadaşıyla çıkıyor.'' diyerek Esmersoy'u tiye alıp, ''Kusura bakmayın bende kör nokta bunlar. Gerçi Ayşe böyle şeyleri çok takan bir insan değil. O yüzden karşılıklı öpüşüyor olabilirsiniz. Ama mesela ben düşünüyorum; benim en yakın arkadaşım eski sevgilimle beraber olsa ki; oldu bende ömürlük küslüktür bu. Modern ilişkiler bunlar. Ya dünyanın sonu geliyor ya da biz çok takılıyoruz? Biz mi yanlışız onlar mı doğru bilmiyorum. Bana göre bu iş çok anormal. Bunlar birbirlerine şahit bile olurlar.'' diyerek Esmersoy'un yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Yorumlar