Seren Serengil hapise mi girecek, programını kim sunacak?

Gülben Ergen'in Seren Serengil hakkında 3 gün hapis kararı çıkartınca programın kimin sunacağı akıllarda soru işareti bırakırken Demet Akalın imdadına yetişti.

Seren Serengil hapise mi girecek, programını kim sunacak?

Hakkında 3 gün hapis cezası çıkartılan Seren Serengil, hapste olduğu zaman diliminde programı kimin sunacağı merak konusu olurken kara gün dostu Demet Akalın, Seren Serengil'in imdadına koştu. Hapiste olacağı süre zarfında programda yer alamayacak olan Seren Serengil'in yerine 3 gün boyunca Demet Akalın sunacak. Seren Serengil, ünlüler dünrasından sürekli olarak destek mesajları alıyor. Demet Akalın'ın yanında Ertuğrul Özkök bile bu duruma tepki gösterirken Gülben Ergen'in bu durum karşısında ne yapacağını kara kara düşündüğü öğrenildi. 

Uçankuş'un haberine göre, sadece kullandığı ifadeler yüzünden ve konu mahkemeye taşınıp tedbir kararına uymama sonucu olay hapis kararına kadar gittiği için ünlüler dünyasında gösterilen büyük tepkinin Seren Serengil’in hapse girmesiyle birlikte çok daha büyüyeceği belirtiliyor.

Tepkiler sonrası kişisel hesaplarında zafer/adalet tarzı paylaşımlar yapan Gülben Ergen’in ise böyle bir konu hiç yaşanmamış gibi davranmaya başladığı da dikkati çekiyor. Karar çıktığı günden beri sürekli saçları döküldüğü öğrenilen Seren Serengil’in yine de “Aslanlar gibi yatar çıkarım, ben davamın, evli kadınların arkasındayım. Bu 3 günlük hapis, arkasında durduğum Yasemin hanım için feda olsun” dediği bildiriliyor.

Bu arada Yasemin hanımın, hapiste olduğu süre içerisinde Seren Serengil’i ziyaret edip etmeyeceği de merak konusu…

Yorumlar