Serenay Sarıkaya doğum günü ne zaman instagram paylaşımı beğen butonunu çökertti!

Serenay Sarıkaya'nın doğum günü ne zaman? İnstagram paylaşımı ile olay oldu! Doğum günü sonrası yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Serenay Sarıkaya doğum günü ne zaman instagram paylaşımı beğen butonunu çökertti!

Serenay Sarıkaya doğum gününde İnstagram hesabından ne paylaştı? Serenay Sarıkaya'nın doğum günü ne zaman? İnstagram hesabından ne paylaştı? Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün 27. yaş gününü sevgilisi kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile hem doğum gününü kutlamak hemde tatil yapmak için Mikanos'a gitti. Ünlü çift hayranlarıyla beraber fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

serenay sarıkaya kerem bürsin doğum günü

Ekranlarda rol aldığı projeler ile adından sık sık söz ettiren Serenay Sarıkaya, son olarak 'Fi' dizisinden sonra uzun bir süre ekranlara ara verip kendisine vakit ayırarak geçirdi. Önümüzdeki sezon için 'Bergen'i canlandırmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya yeni porjesi için oldukça heyecanlı! Geçtiğimiz gün arkadaşları ve sevgilisi Kerem Bürsin ile beraber birlikte doğum gününü kutladıktan sonra mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi! Başarılı oyuncu yeni yaşının sabahında ise sevgilisi Kerem Büsin ile beraber Mikanos'a başbaşa tatile gitti güzel oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı unutmadı. İşte kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan o fotoğraf...

serenay sarıkaya kerem bürsin doğum günü

serenay sarıkaya kerem bürsin

 

 

Yorumlar