Serenay Sarıkaya kendi hayatını film yapacak gençliğini canlandıracak isim de belli oldu!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, kendi hayatını film yapmaya hazırlıyor! Sarıkaya'nın gençliğini oynayacak isim bile belli oldu!

Serenay Sarıkaya kendi hayatını film yapacak gençliğini canlandıracak isim de belli oldu!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın hayatı beyazperdeye hazırlanıyor! Ekranların sevilen ve başarılı oyunucusu Sarıkaya, kendi hayatını anlatan bir film yapmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun gençlik yıllarını ise bir dönem 'Medcezir' dizisinde abla-kardeş rolünü aldıkları Miray Daner rol alacak! Yer aldığı projelerde adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, hayatını ele alan film için hazırlıklara başaldı! 

serenay arıkaya kendi filmini yapıyor

HAYATI FİLM OLACAK!

Uzun bir süredir hayalini kurduğu film sonunda gerçek oluyor! Son olarak PuhuTv'de yayınlanan 'Fi' dizisi projesinde yer alan Serenay Sarıkaya, kendi hayatını ele alan biyografik bir film yapmaya hazırlanıyor! Güzel oyuncu hazırlıklara başladığını ve filmin konusu hakkında ''Bir genç kızın kendini bulma hikayesi' olarak özetleyerek duyurdu.

GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK İSİM BELLİ OLDU!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın hayatını ele alan filmde gençliğini oynayacak olan oyuncu ise bir dönem 'Medcezir' dizisinde abla-kardeş rolünü oynadığı Miray Daner olacak. Son zamanlarda genç oyuncunun yıldızı 'Vatanım Sensin' dizisindeki parlayan oyuncu şimdi de Serenay Sarıkaya'nın filmi için kolları sıvamaya hazırlanıyor.

Yorumlar