Hangi besin, hangi güzellik sorununu yok ediyor?



Organik sebze ve meyve tüketimi kadar, organik cilt bakım ürünleri de kullanmamız önemli. Cildimize ne kadar çok doğal ve kimyasal karıştırılmamış ürün kullanırsak, sonraki sürelerde o kadar rahat ve güzel bir görünüme kavuşuruz.

Şimdi sizlere bizlere hangi cilt ihtiyacımıza, hangi besinin iyi geldiğini söyleyeceğiz.
7 1

Sivilce için patates


Özellikle ergenlik döneminde karşımıza çıkan sivilcelerin tedavisi için patatesten faydalanabilirsiniz. Bir patatesin kabuklarını soyup dilimleyin. Sivilce olan bölgelerin üzerine koyup 30 dakika bekleyin. Yatar konumdayken patates bakımı yaparsanız düşmelerini engellersiniz.
7 2

Kırışıklar için domates


Yüzünüzde kırışıkların oluşmasını engellemek için mutfaktaki malzemeleriniz yeterli. Biraz domates, saf zeytinyağı ve bal karışımı cildinizin sağlıkla parlamasını ve gerginleşmesini sağlar. Üç adet domatesin kabuklarını soyup mutfak robotuna alın. Bir yemek kaşığı bal ve bir yemek kaşığı zeytinyağını domatesin üzerine ekleyin. Düşük ayarda çekip püre haline getirin. Yüz ve boyun bölgesine yuvarlak hareketlerle masaj yaparak sürün. Bir saat bekledikten sonra yüzünüzü durulayın ve kurulayın.
7 3

Koyu halkalar için kuşburnu


Göz etrafındaki koyu halkalar güzelliğinizi gölgeler. Her gün kapatıcı kullanmak cildinizin nefes almasını engeller. Kuşburnu yağı ile koyu halkalardan kurtulabilirsiniz. Kuşburnu yağını parmak uçlarınızla göz çevresine yedirerek sürün. Durulamayın ve bütün gece cildinizde kalmasını sağlayın. İçerden destekleme için günde iki fincan taze demlenmiş kuşburnu çayı için.
7 4