Sevda Dalkılıç kimdir Avlu dizisine alınmadığı için isyan etti!

Sevda Dalkılıç kimdir? Avlu dizisinin kadrosuna alınmıştı. Ancak sağlık sorunu nedeniyle oyalandığını iddia ederek sosyal medyadan isyan etti!

Sevda Dalkılıç kimdir Avlu dizisine alınmadığı için isyan etti!

'Arka Sıradakiler' dizisinin meşhur 'Özge' karakterine hayat veren Sevda Dalkılıç, Avlu dizisine sosyal medya hesabından isyan etti! Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna alındığını ancak sağlık sorunları nedeniyle 2 hafta raporlu olduğu gerekçesiyle dizinin ilerleyen bölümlerinde alınacağını ancak oyalandığını iddia ederekisyan etti!

Sevda Dalkılıç bir dönem televizyon ekranlarını kasıp kavuran Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinde meşhuş 'Özge' karakteriyle yıldızı parlamıştı. Ancak uzun süren dizinin final vermesinden sonra ekranlarda uzun bir süre yer almadı. Son zamanlarda ekranların sevilen dizisi Avlu'da oyuncu kadrosunda olduğunu ancak sağlık sorunları nedeniyle 2 hafta rapor aldığını ve bu süreçte hastalığı nedeniyle kadroya alınmadığı için sosyal medya hesabından isyan etti. İşte Sevda Dalkılıç'ın o açıklaması; Kamuoyuna Duyurum; Yeni dahil olduğum Avlu dizisine acil ameliyattan dolayı 2 hafta raporlu ara vermiştim. Sağlığıma kavuştuğum süreçte diziye dönemek istediğimi söylediğimde, biraz daha dinlenip büyük kavga sahneleriyle geri dönüş yapacağım söylendi.

Sonrasında 2 hafta daha karakteri oyalama yoluna gidilmesi bu süreçte beni gerçekten üzdü. Son durum olarak, Bade karakterinin hastalık sürecinden uzamasından dolayı hikayesinin bitirildiği dün tarafıma bildirilmiştir. Bu durumda anlıyoruz ki, bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok...

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederi. Sevda DALKILIÇ''

SEVDA DALKILIÇ KİMDİR?

Sevda Dalgıç, 23 Şubat 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde 2 yıl eğitim alan Dalgıç, 2007-2011 döneminde Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakilerdizisinde Özge rolü ile hafızalara kazınmıştı.

Arka Sıradakiler dizisindeki karakteriyle unutulmayan Sevda Dalgıç çeşitli spor dallarıyla ilgilenmesinin yanında halen ileri oyunculuk eğitimine devam ediyor. 

Yorumlar