Sevgililer Günü'nü aşk tatiline çevirin!

Güral Sapanca Wellness & Convention, Sevgililer Günü’nü tam bir aşk tatiline dönüştürmek isteyen çiftleri canlı müzik, romantik akşam yemeği, SPA bakımı ve özel sürprizleriyle Sapanca’ya bekliyor.

Sevgililer Günü'nü aşk tatiline çevirin!

İstanbul’a 45 dakika mesafedeki, Türkiye’nin ilk wellness oteli olan Güral Sapanca Wellness & Convention, aşklarını gözlerden uzak, romantik bir ortamda kutlamak isteyen çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk tatili yapmaya bekliyor. Sevgililer Günü’ne özel canlı müzikle misafirlerini ağırlayacak olan Güral Sapanca, romantik bir akşam yemeğiyle geceyi taçlandırıyor. Aliva SPA’ya uğrayan çiftler 14 Şubat’a özel programlara katılarak ruh ve bedenen yenilenirken; odalarında dinlenmeye çekilenler özel sürprizlerle şımartılıyor.

SPA tadında aşk tatiline doyum olmuyor

Aliva SPA’nın VIP süitinde sevgililer eşsiz masaj terapileriyle mutluluğun doruğuna çıkacak. Balili terapistler tarafından uygulanan masajlar ve aromatik esansların yaydığı tılsımlı kokular, aşıkların ruhunu dinlendirecek. Çiftler sauna seansıyla bedenlerindeki tüm kasları birer birer gevşetirken, ciltlerine tazelik kazandıran peeling bakımı ile de yenilenmenin tadını çıkartacak. Altın özlü bu benzersiz deneyim, kalplerdeki ışıltıyı sevgililerin ciltlerine de yansıtacak. Dahası dileyen çiftler Aliva SPA’nın kırmızı gül yaprakları ile donatılmış jakuzisinde şampanyalarını yudumlayarak kendilerini şımartabilecekler.
 

Yorumlar