Sevgiliye sarılma şekli ilişkiye yön veriyor sarılırken sırtını ovuyorsanız...

Sevgilinize sarılma şekliniz ilişkiye yön veriyor! Bir çok hareket gibi sevgilinize sarılma şeklinizde ilişkinide yön veriyor!

Sevgiliye sarılma şekli ilişkiye yön veriyor sarılırken sırtını ovuyorsanız...

Günlük yaşantımızda fiziksel olarak yaptığımız bir çok hareket gerek yaşantımızı gerek karakterimizi ele veriyor. İlişkilerde de bu durum bir nevi aynıdır. Bir ilişkiye başlarken karşımızdaki kişiye olan ilgi ilişkinin gidişatına yön vermektedir. Her ne kadar ilişkilerde bu durum ilk başlarda fark edilmese bile ilerleyen zamanlarda sorunların oluşmasına zemin hazırlıyor. Ancak biriyle tanıştığınızda elektrik alıp almadığınız yönünde ufak ipuçları veren bazı işaretler bulunmaktadır. Bunlardan en belirginide karşınızdaki kişiye sarılma şeklinizdir. Elmaelma.com okurları için sarılma şekillerinden ele veren özellikleri bir araya getirdik! İşte bunlardan birkaçı...

DİREKT OLARAK ELLERİNİZİ PARTNERİNİZİN CEBİNE SOKUYORSANIZ...

Sarılırken partnerinizin cebine ellerinizi sokuyorsanız bu hareket sizin karşınızdaki kişiyle artık aranızda bir şeyleri aştığınızı ve partnerinizin sizin için bir anlam ifade ettiğini göstermektedir. 

EĞERKİ KOLLARINIZI ONUN BELİNE SARIYORSANIZ...

Bu hareket karşınızdaki kişiye olan içgüdünüzü ortaya çıkardığının göstergesidir. Karşınızdaki kişiye daime güven duyduğunuz ve rahat hissettiğinizin göstergesidir. Aynı zamanda bu harekt özgüvenide simgeler. 

sevgiliye sarılmanın çeşitleri

GÖZLERİNİZİ KAÇIRMADAN GÖZ TEMASI KURARAK SARILIYORSANIZ...

Sarılırken partnerinizin gözlerinin içerisine bakıyorsanız bu hareket karşınızdaki kişiye duyduğunuz derin duyguları ve bağlılığı ifade eder. Ona sarılırken aynı zamanda gözlerinin içine bakmanız artık fiziksel olarak hazzı ve içgüdüyü aştığınızı artık bağlanma duygusunu ortaya koyduğunuzu ortaya koyar. Genellikle bu tarz ilişkiler uzun süreli ilişkilerde görülmektedir. Artık partnerinizin ruhuna bağlandığınızı simgeler.

 SARILIRKEN SIRTINI OVUYORSANIZ...

Özellikle bu hareketi sürekli olarak yapıyorsanız tam olarak dert batağının içine düşütüğünüzün kanıtıdır. Sarılıp sırtını ovmak o kişiye dertlerinizi anlatacağınızı ve karşınızdaki kişinin sorunlarını dinleyeceğinizin kanıtıdır. Böylelikle sırtını ovmak ilk adım olarak ona vereceğiniz veya duyduğunuz güveni aşılamaktadır.

SARILMA AŞAMASINDA KOLLARINIZI ONUN OMUZLARINA ATIYORSANIZ..

Sıklıkla bu hareketi yapıyorsanız dikkat! Bu harket genellikle arkadaşlığın simgesidir. Karşınızdaki kişiyle güven kurduğunuzun simgesidir, ancak ilerleyen zamanlarda duyduğunuz duygu karmaşası aranızda arkadaşlık mı yoksa sevgili mi düşüncesi içinizi yiyip bitirebilir.

Yorumlar