Sevgiliyi kaybetmemek için ne yapmalı sakın alışverişe çıkmayın!

Sevgiliyi kaybetmemek için tavsiyeler nelerdir? Rollerinizi karıştırmadığınız sürece mutlu bir birliktelik sizi bekliyor...

Sevgiliyi kaybetmemek için ne yapmalı sakın alışverişe çıkmayın!

ERKEKLER NE İSTEMEZ?

-Her kadın ister sevgilisyle alışverişe çıkmayı, bir şeyler denemeyi. Fakat erkekler ne beklemketen hoşlanıyorlar ne de uzun saatler boyu deneyip deneyip almadığınız kıyafetleren!

-Sosyal meyda hesaplarınızın şifrelerini almak elbette bir güven örneği olabilir ta ki ekli olan kızları silene dek!

-Her ilişkide sorunlar, tartışmalar elbette ki olacaktır fakat anlaşmazlıklarınızı, tartışmalarınızı insanların içinde kabaca bağıra çağıra yapıyorsanız aman dikkat! 

-İlişiniz özeldir ve yaşanılan anlar aranızda kaldığında daha da özelleşir. Biz demiyoruz ki hiçbir arkadaşınızla ilişkiniz hakkında konuşmayın, elbette ki konuşacaksınız. Fakat her şeyi anlatmak aranızdaki güven dengesine zarar verebilir.

-Sevgilinizin yaptığı bir hatayı sürekli yüzüne vuruyorsanız, unutulmasına izin vermiyorsanız unutmamanız gereken bir nokta daha var ki siz de insansınız ve insanlar hata yaparlar. Affedemeyeceğiniz bi hata olduğu taktirde zaten yapılabilecek en güzel şey hellalleşip ayrılmaktır.

-Birçok çiftin hataya düştüğü bir konuda sıra. Sürekli gelecek planı yapmak, evlilikten konuşmak. Bunlar elbette gerçekleştiğinde güzel şeylerdir fakat karşınızdakini sıkmamaya özen göstermelisiniz bizden tavsiyesi! Yoksa hayal kurmaktan ötesine gidemezsiniz...

-Eski sevgiliyle kendinizi sakın kıyaslamayın. Yanındaki kişi siz olduğunuza göre partneriniz cevabını çoktan vermiş deektir!

-Ağlamak duyguların bir dışavurumudur. şarkılara konu olduğu kadar da güzeldir elbette ağlamak. Ta ki bir silah olarak kullanılmaya başlayana değin!

-Güvensizlik etmek, sürekli sorgulamak onu kendinizinden oldukça soğutmanıza sebep olacaktır. Unutmayın siz onun annesi değil sevgilisisiniz. Merak ettiğinizi sorun ve verdiği cevaba inanın.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar