Sevinç Erbulak Artıkaranmayanlar Gezegeni kitabı için geri sayıma başladı!

Sevinç Erbulak'tan Artıkaranmayanlar Gezegeni kitabı için geri sayım başladı! Herkesin hayattan kendine bir şeyler bulabileceği öyküler ve roman bir arada!

Sevinç Erbulak Artıkaranmayanlar Gezegeni kitabı için geri sayıma başladı!

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan Sevinç Erbulak 'Artıkaranmayanlar Gezegeni' kitabını çıkardı! Yeni bir kitap müjdesiyle kitap severlerle 19 Ekim'de buluşturmak için gün sayıyor. Kitap severlerin hem roman hem de bir birinden bağımsız öykülerle karşılaşacağı kitabın içersinde acımasız dünyanın içerisinde bir gezintiye çıkarıyor. Sevinç Erbulak’ın Hayal gücüne duyarlı iç sesini ekleyerek kaleme aldığı
kitap, okuru fantastik bir gezegende olduğu kadar kaybedilen ve peşlerine düşülmeyen her şeyin bir araya geldiği bir dünya
Artıkaranmayanlar Gezegeni. Burada ne ararsanız, daha doğrusu ne aramazsanız
var: Kırık bir tarak, yarısı yanmış bir fotoğraf, kapama tokası olmayan bir tasma, boş bir kutu, taşları düşmüş bir yüzük, oyuncak bir bebeğin sol bacağı… Velhasıl bir zamanlar bütün olan türlü çeşit eşyadan kopan ve unutulan her şey.
Kopan parçaların başka bir biçim aldığı, başka bir şeyin parçası olduğu bir dünya
mümkün çünkü...

Gitme zamanını bilen bütün fark edilmeyenlerin, bir gün bu
gezegeni bulmaları da. Palyaço şeklindeki bir kolyenin sağ kolu ile gözden düşen bir gözbebeğinin yolları da burada kesişir işte. Binlerce yıl önce yaşamış insanların yazdığı, hemen hepsi yarım kalmış ya da sayfaları eksik günlüklerin, mektupların arasında gezintiye çıkan bu ikili, bir bütün olup tamamlanabilecekler midir dersiniz? Artıkaranmayanlar Gezegeni, 19 Ekim’den itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

 

 

Yorumlar