Şeyma Subaşı İnstagram'daki bornozlu fotoğrafı olay oldu!

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın İnstagram'daki bornozlu paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Şeyma Subaşı İnstagram'daki bornozlu fotoğrafı olay oldu!

Yaklaşık olarak Acun Ilıcalı ile 1 yıl kadar evli kalan Şeyma Subaşı, kısa süre önce Acun Ilıcalı ile yollarını ayırmışlardı. Ancak boşanma sonrası İnstagram hesabından sürekli olarak mutlu paylaşımlarda bulunan Subaşı, aralık vermeden ilginç pozlar vermeye devam ediyor! Son olarak sosyal medyada hikaye kısmında bornozla paylaşım yapan Subaşı, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 

ŞEYMA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

Şeyma Subaşı boşanma sonrası paylaşımlarıyla takipçilerinden eleştiri yapmuruna tutuldu. Boşandıktan ertesi gün sonra Miami'ye gidip arkadaşlarıyla eğlenceli ortamlardaki paylaşımlarını sosyal medyadan esirgemeyen Subaşı takipçileri tarafından "Şeyma, Miami'de boşanmayı kutluyor" yorumları yapılmıştı. Daha sonra Türkiye'ye döner dönmez cilt bakımına gidip önce güzellik merkezinde çekilen bir görüntüsünü paylaşan Subaşı ardından da yatak odasında çekilmiş başka bir görüntüyü Instagram'a yükledi.

Şeyma'nın bu paylaşımlarını görenler "Şeyma ne yapacağını şaşırdı", "Boşanınca bunalıma girdi" , "Çocuğu olduğunu da ara sıra unutuyor bu paylaşımlarla" gibi yorumlarda bulundu.

şeyma subaşının bornozla cesur pozu

şeyma subaşı bornozla fotoğraf

 

Yorumlar