Siemens yaz fırsatları devam ediyor!

Siemens fırsatları mutfakların havası değiştirmeye devam ediyor. Siemens, ankastre ürünleri için Eylül ayına özel indirim ve taksit avantajları sunuyor.

Siemens yaz fırsatları devam ediyor!

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle geleceğin kapılarını aralayan Siemens Ev Aletleri, mutfağınızı güzelleştirmeniz için ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Sadece Türkiye’de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye'nin en yetkin satış ve en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, ankastre ürünleri için Eylül ayına özel indirim ve taksit avantajları sunuyor.
 
Siemens Ev Aletleri, farklı ürün gruplarından üç ürün alana birinci üründe yüzde 15, ikinci üründe yüzde 20, 3. üründe ise yüzde 25 indirim uyguluyor.

Eylül ayı fırsatlarında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 310 TL değerinde Prestige Set’in sahibi oluyor. Farklı ürün gruplarından üç ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise sadece 948 TL’den sunuluyor. Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 30’a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.
 

Yorumlar