Sıla Ahmet Kural barıştı mı 8 aylık ayrılık bitti!

Şubat 2018'de ilişkilerine nokta koyan Ahmet Kural ve Sıla 8 aylık ayrılığa son verdi. Ünlü oyuncu ve sevilen şarkıcı tekrar başlama kararı aldı.

Sıla Ahmet Kural barıştı mı 8 aylık ayrılık bitti!

Ünlü şarkıcı Sıla ve ünlü oyuncu Ahmet Kural barıştı. Bir dönem ilişkileri ile herkesin beğenisini toplayan ünlü çift ani bir kararla ilişkilerini sonlandırmışlardı. Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden olan Ahmet Kural ve Sıla, İnstagramdan takibe alması akıllarda soru işareti bırakmıştı. Ünlü çiftin ayrılık nedeni olarak Ahmet Kural'ın Sıla'ya tokat attığı iddia edilmişti. Ancak ünlü çift iddiaları yalanlayarak biten ilişkileri hakkında hiç bir detay vermemişti. Şubat 2018'de ilişkilerine nokta koyan Ahmet Kural ve Sıla 8 aylık ayrılığa son verdi. Ünlü oyuncu ve sevilen şarkıcı tekrar başlama kararı aldı. Barışın detayları Magazin D Cumartesi programında yayınlanacak.

 

ÜNLÜ ÇİFT BARIŞTI

Ünlüler dünyasının en yakıştırılan çifti olarak gösterilen ve ani ayrılık kararıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Ahmet Kural ve Sıla, ayrılığa 8 ay dayanabildi. Sevilen şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural barıştı.

SILA

İLİŞKİLERİNE BİR ANDA SON VERMİŞLERDİ

Sıla ile Ahmet Kural 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının Şubat ayında ani bir kararla ayrılmıştı.

AHMET KURAL

8 AYLIK AYRILIK BİTTİ

Sıla ile Ahmet Kural'ın 8 aylık ayrılığı bitti. Çift barıştı.Barışın detayları Magazin D Cumartesi programında yayınlanacak.

Yorumlar