Sıla Ahmet Kural kavgasında Murat Cemcir'in kaybı 5 milyon lirayı buldu!

Sıla Ahmet Kural kavgasında, Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'in 5 milyon lira zarara uğradığı ortaya çıktı.

Sıla Ahmet Kural kavgasında Murat Cemcir'in kaybı 5 milyon lirayı buldu!

Magazin gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kural ve Sıla kavgasından nasibini alan isim Murat Cemcir oldu. Şarkıcı Sıla 29 Ekimde Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği iddiasıyla Kural'dan şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural'a 3 ay kendisinden uzaklaştırma kararı verilmişti. Olay gecesine dair bilgiler şu şekilde aktarılmıştı. Ahmet kural olayın yaşandığı gece Sıla'nın evden gitmesi için yalvardığını, iddiaları reddetmişti. Bütün bu olayların ardından manevi olarak zarara uğrayan Kural, maddi olarakta zarara uğradı. Ahmet Kural'ın reklam anlaşması bulunan banka oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti. Ahmet Kural Sıla kavgasından nasibini alan isimlerden biri de Murat Cemcir oldu. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.İkilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı buldu.

REKLAM FİRMASI SÖZLEŞMEYİ ASKIYA ALDI 

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.

TOPLAM KAYIPLARI 5 MİLYON LİRAYI BULDU

Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi. İkilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı buldu.

sıla ahmet kavgasında nasibini alan isim Murat oldu

Yorumlar