Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu Ahmet Kural hakkında şoke eden açıklama!

Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu Ahmet Kural hakkında söyledikleri şaşırttı! Ünlü şarkıcının annesi eski sevgilisi Ahmet Kural hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu Ahmet Kural hakkında şoke eden açıklama!

Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu Ahmet Kural hakkında sorulan sorulara yanıt verdi! Ünlü şarkıcı Sıla ve başarılı oyuncu Ahmet Kural ile yollarını ayırdıktan uzun bir süre magazin başlıklarına gündem olmuş haklarında çeşitli haberler yazılıp çizilmişti. Ancak bütün haberleri yalanlayan ve ilişkilerinin bitmesinin nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Sıla ve Ahmet Kural ayrılıklarının ardından uzun bir süre geçmişti...

Geçtiğmiz aylarda Harbiye Açıkhava Sahnesi konserleri için çalışmalara başlayan Sıla geçtiğimiz gün Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde 5. konserini verdi. Hayranlarının karşısına oldukça enerjik ve en sevilen şarkılarını söyleyerek müzik şöleni yaşattı. Aynı zamanda konserinde ünlü şarkıcının annesi Ömür Gençoğlu ve babası Şükrü Gençoğlu'da konserdeydi. Konserde ünlü şarkıcının annesi Ömür Gençoğlu Sıla'nın eski aşkı Ahmet Kural hakkında sorulan sorulara yanıt verdi!

"O ÖZEL KONU HİÇ MÜDAHİL OLMADIM"

Ahmet Kural ve Sıla aşkı hakkında ilk kez soruları yanıtlayan Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu, "Ahmet'i severdik. O özel konu. Hiç müdahil olmadım. Genç onlar, kendileri bilirler." dedi.

"GİTGİDE ANNEME BENZİYORUM AFİTAP"

Sıla, seslendirdiği "Afitap" şarkısındaki "Gitgide anneme benziyorum" sözlerini, kendisini en önden izleyen annesi Ömür Gençoğlu'na bakarak söyledi.

Yorumlar