Sıla'nın darp raporu kabul edilmedi Adli Tıp'tan büyük şok!

Şiddet gördüğü iddiasıyla Ahmet Kural'dan şikayetçi olan Sıla'nın darp raporuna Adli Tıp'tan beklenen yanıt geldi.

Sıla'nın darp raporu kabul edilmedi Adli Tıp'tan büyük şok!

Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olan Sıla'nın darp raporuna beklenen yanıt geldi.İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları, "Sıla'nın darp raporu tıbben kabul edilemez" kararını beyan etti. Adli Tıp Anabilim Dalı'nın incelemesine karşın verilen beyannamede: "Kişinin, iddia edildiği gibi 45 dakika sistematik şekilde şiddete maruz kaldığına dair travma bulguları raporda tarif edilmediği için söz konusu rapor tıbben kabul edilemez" şeklinde karar alındı.

BEKLENEN DARP RAPORU HABERİ GELDİ 

Sıla ve Ahmet Kuralın yaşadığı olaydan sonra ünlü çift kısa bir bekleyiş içerisindeydi. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları tarafından beklenen darp raporu haberi geldi.

''TIBBEN KABUL EDİLEMEZ''

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları ünlü şarkıcının raporuna yanıt olarak, "Sıla'nın darp raporu tıbben kabul edilemez" kararını beyan etti.

MERCEK ALTINA ALINMASI TALEP EDİLMİŞTİ 

Ahmet Kural'ın avukatı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan ünlü şarkıcı Sıla'nın darp raporunu mercek altına alınmasını talep etmişti.

FİZİKSEL ŞİDDETE UĞRADIĞINA DAİR BİR SONUCA RASTLANMADI 

Darp raporunun adli tıbbi incelemeye münasip olup olmadığına bakıldı. Ve yapılan incelemelerde ünlü şarkıcı Sıla'nın fiziksel şiddete uğradığına dair bir sonuca rastlanmadı.

ADLİ TIPTAN SILA'YA BÜYÜK ŞOK

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nın incelemesine karşın verilen beyannamede: "Kişinin, iddia edildiği gibi 45 dakika sistematik şekilde şiddete maruz kaldığına dair travma bulguları raporda tarif edilmediği için söz konusu rapor tıbben kabul edilemez"şeklinde karar alındı.

Yorumlar