Sivilce izleri nasıl gider sağlıklı cilt için yapılması gerekenler nelerdir nasıl maske yapılır?

Her kadın gibi pürüssüz ve sağlıklı bir cilt hepimizin hayali! Ancak sizler için hazırladığımız bir kaç yöntem ve maske ile hayal olmaktan çıkıyor!

Sivilce izleri nasıl gider sağlıklı cilt için yapılması gerekenler nelerdir nasıl maske yapılır?

Sağlıklı bir cilt için çok iyi kozmetik ürünlerkullanmak yerine cildinizi tanıyıp bakım yönünüzü çok iyi bir şekilde ayarlamanız gerekiyor! Elmaelma.com okurları için bugün sağlıklı ve pürüssüz bir cildin sırlarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu öneriler kulak verdiğiniz taktirde parlak ve pürüssüz cilt hayaliniz gerçekleşebilir!

BUNLARA DİKKAT!

Vücudunuzda veya yüzünüzde çıkan sivilceleri sürekli olarak sıkıyorsanız bu alışkanlığınızı bırakmanız gerekiyor. Çıkan sivilceleri sıkarsanız cildinizde sivilce izlerine neden olabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki cildinizin iyileşme sürecini bir tık ötelemek ve daha geç iyileşmesi anlamı taşıyor.

Cildinize sürekli olarak sivilceler için maske ve peeling yapmaktan kaçının! Cildinize hergün iyileşmesi düşüncesi ile yaptığınız bu düşünce aslında cildinizdeki sivilcelerin daha çok sağlıklı olan bölgelere yayılmasına neden oluyor. Cilde iyi gelmeyen bir diğer önemli noktalardan biride kötü alışkanlıklardır. Sigara, alkol gibi alışkanlıklar cildinizin çabuk yaşlanmasına ve kırışıklıklarınızın artmasına neden olur. Sigara içilen ortamlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz.

sivilce cilt bakımı nasıl yapılır dikkat edilmesi gerekenler

NASIL BİR MASKE UYGULANMALI?

Kil ve limonla uygulanacak bir maske hem cildinizi rahatlatır, hem de sivilce ve akneleri azaltır. Bir çay kaşığı limon suyu, bir çay kaşığı kil ve bir çay kaşığı aspirin tozu ile hazırlanan bu maske sivilce izlerini yok eden maske olarak da bilinir. Karışımı sivilcelerin veya sivilce izlerinin yoğunlukta olduğu bölgelere sürün.

Maske yüzünüzde hızlı bir şekilde kurumaya başlayacaktır. 10 dakika kadar yüzünüzde kalmasını sağlayın. Ilık suyla hafifçe temizleyerek yıkayabilirsiniz. Haftada bir defa uygulayacağınız bu maske ile sivilcelerden kısa sürede kurtulabilir, bıraktığı izleri yok edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu maske ile hem sivilcelerinizden kurutlabilirsiniz hemde cildinizr kusursuz bir görünüme hazırlayabilirsiniz. Ancak unutmamalısınızki her olumlu sonucun tek neden alışkanlık haline getirilmesidir. Sizde düzenli olarak bu maske ile cildinize belirli aralıklarda bakım yapmanız gerekiyor.

 

Yorumlar