Sivilcelere ve lekelere doğal çözüm yolu nedir maske tarifi nasıl yapılır?

Sivilce ve izlerden kurtulma yolları nelerdir? Evde doğal yöntemlerle üstesinden gelmenin püf noktalarınız sizin için hazırladık!

Sivilcelere ve lekelere doğal çözüm yolu nedir maske tarifi nasıl yapılır?

Sivilce ve izlerden kurtulma yolları nelerdir? Sivilceden nasıl kurtulma yolları? Evde doğal yöntemlerle nasıl sivilce kurutulur? Elmaelma.com okurları için bugün bir çok kişinin sorunları arasında yer alan ve neredeyse toplumsal bir sorun haline gelen konulardan biri de sivilce ve sivilce izleridir. Ne yaptıysanız bir türlü sivilcelerinizi kurutamıyor ve artık bu durum canınızı fazlasıyla sıkmaya başladıysa üstesinden gelmenin püf noktalarını bir araya getirdik. İşte sizi tüm sivilcelerinizden kurtaracak olanmucizevi karışım!

sivilceden kurtulma yolları

İlk olarak her yöntemde olduğu gibi sizin için hazırladığımız karışımı düzenli olarak cildinize uygulamanız ve hiç bir adımı atlamamanız gerekiyor! Düzenli olarak yapmadığınız taktirde herhangi bir olumlu sonuca ulaşamayabilirsiniz. 

SİVİLCELERDEN KURTULMAK İÇİN...

Jojoba yağını cildinize masaj yaparak yedirin. Daha sonra cildinize yedirdikten sonra ıslak havlu ile cildinizi temizleyin. Ancak tabiki de uygulamamamız henüz bitmedi. Daha sonra 2 çay kaşığı ham bal, yarım çay kaşığı tarçın ve zerdeçalı iyice karıştırıp cildinize sürün ve yaklaşık 1 saat kadar bekleyin. Daha sonra cildinizi durulayın. 

MAKYAJ ÖNCESİNDE...

Kuşburnu yağı, havuç yağı, ve kokusunu güzelleştirme için bir kaç damla lavanta yağı ekleyerek cildinize makyaj yapmadan önce nemlendirin. Bu işlemi düzenli olarak cildinize uyguladığınızda sonuçlarını 1 aya kalmadan far edebilirsiniz!

 

Yorumlar