Sizi fark etmesi için bunları yapın!

Artık sizi iş yerinde çalışan herhangibiri veya sıradan bir arkadaş olarak görmesiniz istemiyorsanız bunları yapın!


Hep hayalini kurduğunuz erkeği sonunda buldunuz. Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ya da ortak arkadaşlarınız var. Onun için sıradan biri olduğunuzun farkındasınız ama o sizin hayallerinizi süslüyor.

Onunla nasıl yakınlaşacaksınız? Sizin de bir kadın olduğunuzu nasıl görecek? İlk adımı nasıl atacaksınız? bütün bunları merak ediyorsanız tavsiyelerimize bir göz atın...
9 1

Karşınızdaki erkeğe seksi sinyaller göndermek için konuşurken kendinize dokunun. Parmak uçlarınızla dudaklarınıza , boynunuza ya da köprücük kemiğinize dokunun. Kolyeniz veya bilekliğiniz varsa onlarla oynayın.

Bu vücut dili hareketleri sizin rahatlığınızı ve duygusallığınızı vurgularken seksapelinizi ortaya çıkaracak.
9 2

Kimse size işe jartiyerle gitmenizi söylemiyor ama kıyafetlerinize biraz özen gösterebilirsiniz. Hafif dekolteli kıyafetler, omuzu açık bluzlar, skinny jeanler ve topuklu ayakkabılar işinize yarayabilir. Hafif bir makyaj, kırmızı bir ruj, hoş bir parfümle sizi mutlaka fark edecektir.
9 3

Konuşurken gözlerinin içine bakın. Bakışlarınızı kaçamak bakışlar atarmış gibi arada bir başka taraflara kaydırın. Ondan başka neyle ilgilendiğinizi merak edecektir. Ayrıca tek kaşınızı kaldırarak konuşursanız bundan çok etkilenecektir.
9 4